Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

KFT koncert Egerben.

2023.11.24. 15:55:01

A KFT zenekar december 9-én, szombaton ad koncertet Egerben, a Brodway Monkey színpadán, este kilenc órai kezdettel. A kapunyitás két órával korábban lesz. Az együttes egy válogatást ad elő a legkedveltebb dalaiból.

tovább...

---

Liptai Claudia önálló estje Egerben.

2023.11.08. 16:00:59

November 21-én, kedden Liptai Claudia érkezik Egerbe, hogy megtartsa önálló előadó estjét a Bartakovics Béla Közösségi Házban, 19 órai kezdettel. A művésznő sokoldalú személyiség és ez a tény ebben az előadásban is minden bizonnyal meg fog mutatkozni.

tovább...

---

A Blahalousiana együtes koncertje Egerben.

2023.10.25. 12:49:54

November 4-én, szombaton érkezik Egerbe a Blahalousiana zenekar, hogy megtartsa koncertjét a Brodway Monkey nevű helyen, 19 órai kezdettel. Előadnak majd régi és új dalokat egyaránt. A Zorka együttes vendégzenekarként lép fel előadásuk közben, tovább emelve az est színvonalát.

tovább...

---

A Bikavér ünnepe Egerben.

2023.10.10. 16:59:29

Október 18-án, szerdán kezdődik Egerben a Bikavér Ünnepe az Érsekkertben és a következő szombatig várja vendégeit. Több művész szórakoztatja majd a megjelenteket. Lesz borkóstolás és pincetúra is. Finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség, kiváló éttermek jóvoltából.

tovább...

---

Ünnepi Gálahangverseny Egerben

2023.09.26. 12:17:24

Október elsején van a zene világnapja és ebből az alkalomból ünnepi Gálahangversenyt rendeznek Egerben a Bartakovics Béla Közösségi Házban október 6-án, pénteken este hét órai kezdettel. A városi zenekarok adják majd elő ismert, közkedvelt dalaikat.

tovább...

Egri Csillag Víkend Egerben.

2022.04.20. 16:37:13

A borok városában, Egerben most tényleg ezek a finom nedűk állnak majd a középpontban néhány napon át. Április 28-án, csütörtökön kezdődik az Egri Csillag Víkend és egészen vasárnapig várja látogatóit.

 

A város nagyszabású borfesztiválja ez a kiemelkedő esemény, mely a Dobó-téren kerül megrendezésre.

 

Az első napon 16 órakor lesz a kapunyitás. 17 óra 40 perctől pedig az Andante Kamarakórus mutatja be műsorát.

 

A 18 órai megnyitót követően a The Feelgood Acoustic előadásán tapsolhat a közönség, negyed héttől hozzávetőlegesen egy órán át.

 

Este nyolc órától a „Szabó család” műsora színesíti a napot. Vendég Czutor Zoli lesz.

Másnap, pénteken 18 órától Báder Elemér és Svéd Mátyás duó lép fel, majd ezt követően az Akusztik Duó műsorát láthatja a közönség.

 

Szombaton 14 órakor kezdődnek a programok, több fellépővel egészen éjfél magasságáig.

 

Vasárnap már délben nyit az Egri Csillag Víkend és 16 órától szinte éjszakába nyúlóan tartanak majd a szórakoztató előadások.

 

A négy nap alatt több neves helyi borászat kínálja kiváló italait és gasztronómiai különlegességek is a vendégek rendelkezésére állnak.

 

A fesztiválon való részvétel díjtalan.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.