Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Advent Egerben.

2022.11.17. 11:55:36

November végétől december 23-ig Egerben az Adventi programok lesznek a fontos, nagy események. Vasárnaponként Adventi gyertyagyújtással és szinte minden nap zenekari és egyéni előadói fellépésekkel tarkított előadásokon tapsolhatnak a vendégek. A gyerekek részére is lesznek kedves műsorok.

tovább...

---

Bor és Csokoládé Kóstoló Egerben.

2022.11.08. 17:36:48

November 26-án, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Bor és Csokoládé Kóstoló a Tóth Pincészetben 18 órai kezdettel. Hat fajta bort és ugyanennyi féle csokoládét lehet megízlelni a nap folyamán a szakértők által ajánlott párosításban. Remek programnak ígérkezik.

tovább...

---

Kamaraopera Fezstivál Egerben.

2022.10.31. 10:17:31

November 12-én, szombaton rendezik meg Egerben a Kamaraopera Fesztivált a Bartakovics Béla Közösségi Házban este hét órai kezdettel. Neves előadó művészek kiváló előadásán szórakozhat a közönség, az Egri Szimfonikus Zenekar kíséretével. Vezényel Szabó Sípos Máté.

tovább...

---

Rege Halloween Egerben.

2022.10.14. 16:54:45

Október 29-én, szombaton este Rege Halloween buli lesz Egerben este hat órai kezdettel. A vendégfogadás ajándékpezsgő kínálásával kezdődik. 21 órától Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar lép fel, majd DJ Barta Zsolt zenéjére táncolhatnak a vendégek akár hajnalig.

tovább...

---

John Lennon Emlékkoncert Egerben.

2022.09.25. 12:13:47

Október 8-án, szombaton John Lennon emlékeset lesz Egerben, a Road Beatles Múzeumban este hat órai kezdettel. A nagy zenészre hasonlító argentin származású Javier Parisi énekli majd a híres, kedvelt dalokat, akinek a hangszíne sem sokkal marad el John Lennonétól.

tovább...

Egri Csillag Víkend Egerben.

2022.04.20. 16:37:13

A borok városában, Egerben most tényleg ezek a finom nedűk állnak majd a középpontban néhány napon át. Április 28-án, csütörtökön kezdődik az Egri Csillag Víkend és egészen vasárnapig várja látogatóit.

 

A város nagyszabású borfesztiválja ez a kiemelkedő esemény, mely a Dobó-téren kerül megrendezésre.

 

Az első napon 16 órakor lesz a kapunyitás. 17 óra 40 perctől pedig az Andante Kamarakórus mutatja be műsorát.

 

A 18 órai megnyitót követően a The Feelgood Acoustic előadásán tapsolhat a közönség, negyed héttől hozzávetőlegesen egy órán át.

 

Este nyolc órától a „Szabó család” műsora színesíti a napot. Vendég Czutor Zoli lesz.

Másnap, pénteken 18 órától Báder Elemér és Svéd Mátyás duó lép fel, majd ezt követően az Akusztik Duó műsorát láthatja a közönség.

 

Szombaton 14 órakor kezdődnek a programok, több fellépővel egészen éjfél magasságáig.

 

Vasárnap már délben nyit az Egri Csillag Víkend és 16 órától szinte éjszakába nyúlóan tartanak majd a szórakoztató előadások.

 

A négy nap alatt több neves helyi borászat kínálja kiváló italait és gasztronómiai különlegességek is a vendégek rendelkezésére állnak.

 

A fesztiválon való részvétel díjtalan.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.