Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Udvaros Dorottya előadása Egerben.

2023.05.24. 11:30:34

Június 7-én, szerdán tart koncertet Udvaros Dorottya színművésznő Egerben, a Bartakovics Béla közösségi Házban, este hét órától. Előadásnak címe: Majdnem valaki. Egy átutazó szemszögéből és története kapcsán alakul a cselekmény egy 30 éve indult eseményből.

tovább...

---

Városi Gyereknap Egerben.

2023.05.16. 16:16:34

Május 27-én, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Városi Gyereknap délelőtt 10 órai kezdettel. A helyszínt az Érsekkert biztosítja. A színpadi előadásokon kívül lesz sok játéklehetőség, fotózás, valamint délután négy órától Tompeti és barátai zárják koncerttel ezt a szép napot.

tovább...

---

Egri Csillag Víkend Egerben.

2023.04.17. 09:58:02

Április 28-án, pénteken kezdődik Egerben az Egri Csillag Weekend a Dobó-téren. Három napon át tart a rendezvény. Több zenekar is fellép, és a jó borok kóstolása mellett, a finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség.

tovább...

---

Hungarikum Piknik Egerben.

2023.04.05. 17:02:38

Április 15-én, pénteken 11 órakor kezdődik Egerben a Hungarikum Piknik a Szépasszony-völgyben és két napon át várja vendégeit. Lesz kézműves udvar és játszóház a gyerekek részére és Hungarikum kóstolóra is sor kerül. Több zenekar ad koncertet és fegyverbemutató is lesz.

tovább...

---

Húsvét az Egri várban.

2023.03.29. 16:55:17

Április 7-én, Nagypénteken kezdődik az Egri-várban a Húsvét ünneplése, négy napos programmal. A vár vitézei és asszonyai is tartanak bemutatókat, fegyverek, korabeli öltözékek és különleges mesterségek megismertetésével. Ezeken felül gasztronómiai előadások is szerepelnek a programok sorában.

tovább...

Egri Csillag Víkend Egerben.

2022.04.20. 16:37:13

A borok városában, Egerben most tényleg ezek a finom nedűk állnak majd a középpontban néhány napon át. Április 28-án, csütörtökön kezdődik az Egri Csillag Víkend és egészen vasárnapig várja látogatóit.

 

A város nagyszabású borfesztiválja ez a kiemelkedő esemény, mely a Dobó-téren kerül megrendezésre.

 

Az első napon 16 órakor lesz a kapunyitás. 17 óra 40 perctől pedig az Andante Kamarakórus mutatja be műsorát.

 

A 18 órai megnyitót követően a The Feelgood Acoustic előadásán tapsolhat a közönség, negyed héttől hozzávetőlegesen egy órán át.

 

Este nyolc órától a „Szabó család” műsora színesíti a napot. Vendég Czutor Zoli lesz.

Másnap, pénteken 18 órától Báder Elemér és Svéd Mátyás duó lép fel, majd ezt követően az Akusztik Duó műsorát láthatja a közönség.

 

Szombaton 14 órakor kezdődnek a programok, több fellépővel egészen éjfél magasságáig.

 

Vasárnap már délben nyit az Egri Csillag Víkend és 16 órától szinte éjszakába nyúlóan tartanak majd a szórakoztató előadások.

 

A négy nap alatt több neves helyi borászat kínálja kiváló italait és gasztronómiai különlegességek is a vendégek rendelkezésére állnak.

 

A fesztiválon való részvétel díjtalan.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.