Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

A Bor Ünnepe Egerben

2024.07.04. 11:56:03

Július 11-én, csütörtökön kezdődik Eger városában az Egri Bor Ünnepe. A finom nedűk állnak majd a figyelem középpontjában. Több fellépő is szórakoztatja a vendégeket három napon át. Borlovagrend kitüntetés is átadásra kerül.

tovább...

---

Kaláka Fesztivál Egerben.

2024.06.20. 17:43:20

Június 27-én, csütörtökön kezdődik Egerben a 44. Kaláka Fesztivál és négy napon át várja a látogatókat. Sokrétű zenei előadások mellett a kicsikre is gondolva, Gyerekfesztivál lesz, bábjátékkal, vándor játszótérrel és fotószínházzal a Rutkai Bori

tovább...

---

Napbor Ünnep Egerben.

2024.06.06. 12:31:41

Június 15-én, szombaton rendezik meg Egerben a Napbor Ünnepét, melyet St. Andrea nap alkalmából tartanak meg évente. Délben indul a programok sora. Pincelátogatással lesz lehetőség a jó borok kóstolására. Zenés programok is emelik majd az esemény színvonalát.

tovább...

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

Zenés vacsoraest Csepregi Évával Egerben.

2022.03.15. 12:45:01

A borok városában, Egerben a zenét is szeretik az emberek. Ezen belül a tánczene az élen áll sokaknál.

 

Ennek szellemében érkezik ide Csepregi Éva, március 26-án, szombaton este, hogy egy vacsoraesten énekeljen a vendégeknek a Rege Birtokon. Kiemelkedően szép helyszín ez az idelátogatók számára.

 

A művésznő pályafutása ötven éve indult a Kócbabák nevű zenekarban, majd a Neoton Família énekesnőjeként futott be még inkább, és azóta is közönség kedvencnek számít. Sok száz dalt énekelt az elmúlt fél évszázad folyamán, komoly sikerrel.

 

A program 17 óra 30 perckor kezdődik a vendégvárással és egy ajándék itallal. Egy órával ezt követően kezdődik a vacsora. Két féle menüből választhatnak a vendégek.

 

21 órától pedig fellép Csepregi Éva, előadása nagyjából 45 percesre van tervezve.

Ezt követően az est folyamán, végig DJ Barta Zsolt gondoskodik a zenéről, elősegítve a táncot és a jó hangulatot.

 

A részvételi jegyek 14.990 Ft-ba kerülnek, melyek tartalmazzák a három fogásos vacsorát is és az érkezéskor felszolgált italt.

 

Minden vendég, aki ezt a programot választja erre a télvégi hétvégére, biztosan nagyon jól fogja érezni magát.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.