Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Advent Egerben.

2022.11.17. 11:55:36

November végétől december 23-ig Egerben az Adventi programok lesznek a fontos, nagy események. Vasárnaponként Adventi gyertyagyújtással és szinte minden nap zenekari és egyéni előadói fellépésekkel tarkított előadásokon tapsolhatnak a vendégek. A gyerekek részére is lesznek kedves műsorok.

tovább...

---

Bor és Csokoládé Kóstoló Egerben.

2022.11.08. 17:36:48

November 26-án, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Bor és Csokoládé Kóstoló a Tóth Pincészetben 18 órai kezdettel. Hat fajta bort és ugyanennyi féle csokoládét lehet megízlelni a nap folyamán a szakértők által ajánlott párosításban. Remek programnak ígérkezik.

tovább...

---

Kamaraopera Fezstivál Egerben.

2022.10.31. 10:17:31

November 12-én, szombaton rendezik meg Egerben a Kamaraopera Fesztivált a Bartakovics Béla Közösségi Házban este hét órai kezdettel. Neves előadó művészek kiváló előadásán szórakozhat a közönség, az Egri Szimfonikus Zenekar kíséretével. Vezényel Szabó Sípos Máté.

tovább...

---

Rege Halloween Egerben.

2022.10.14. 16:54:45

Október 29-én, szombaton este Rege Halloween buli lesz Egerben este hat órai kezdettel. A vendégfogadás ajándékpezsgő kínálásával kezdődik. 21 órától Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar lép fel, majd DJ Barta Zsolt zenéjére táncolhatnak a vendégek akár hajnalig.

tovább...

---

John Lennon Emlékkoncert Egerben.

2022.09.25. 12:13:47

Október 8-án, szombaton John Lennon emlékeset lesz Egerben, a Road Beatles Múzeumban este hat órai kezdettel. A nagy zenészre hasonlító argentin származású Javier Parisi énekli majd a híres, kedvelt dalokat, akinek a hangszíne sem sokkal marad el John Lennonétól.

tovább...

Zenés vacsoraest Csepregi Évával Egerben.

2022.03.15. 12:45:01

A borok városában, Egerben a zenét is szeretik az emberek. Ezen belül a tánczene az élen áll sokaknál.

 

Ennek szellemében érkezik ide Csepregi Éva, március 26-án, szombaton este, hogy egy vacsoraesten énekeljen a vendégeknek a Rege Birtokon. Kiemelkedően szép helyszín ez az idelátogatók számára.

 

A művésznő pályafutása ötven éve indult a Kócbabák nevű zenekarban, majd a Neoton Família énekesnőjeként futott be még inkább, és azóta is közönség kedvencnek számít. Sok száz dalt énekelt az elmúlt fél évszázad folyamán, komoly sikerrel.

 

A program 17 óra 30 perckor kezdődik a vendégvárással és egy ajándék itallal. Egy órával ezt követően kezdődik a vacsora. Két féle menüből választhatnak a vendégek.

 

21 órától pedig fellép Csepregi Éva, előadása nagyjából 45 percesre van tervezve.

Ezt követően az est folyamán, végig DJ Barta Zsolt gondoskodik a zenéről, elősegítve a táncot és a jó hangulatot.

 

A részvételi jegyek 14.990 Ft-ba kerülnek, melyek tartalmazzák a három fogásos vacsorát is és az érkezéskor felszolgált italt.

 

Minden vendég, aki ezt a programot választja erre a télvégi hétvégére, biztosan nagyon jól fogja érezni magát.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.