Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Udvaros Dorottya előadása Egerben.

2023.05.24. 11:30:34

Június 7-én, szerdán tart koncertet Udvaros Dorottya színművésznő Egerben, a Bartakovics Béla közösségi Házban, este hét órától. Előadásnak címe: Majdnem valaki. Egy átutazó szemszögéből és története kapcsán alakul a cselekmény egy 30 éve indult eseményből.

tovább...

---

Városi Gyereknap Egerben.

2023.05.16. 16:16:34

Május 27-én, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Városi Gyereknap délelőtt 10 órai kezdettel. A helyszínt az Érsekkert biztosítja. A színpadi előadásokon kívül lesz sok játéklehetőség, fotózás, valamint délután négy órától Tompeti és barátai zárják koncerttel ezt a szép napot.

tovább...

---

Egri Csillag Víkend Egerben.

2023.04.17. 09:58:02

Április 28-án, pénteken kezdődik Egerben az Egri Csillag Weekend a Dobó-téren. Három napon át tart a rendezvény. Több zenekar is fellép, és a jó borok kóstolása mellett, a finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség.

tovább...

---

Hungarikum Piknik Egerben.

2023.04.05. 17:02:38

Április 15-én, pénteken 11 órakor kezdődik Egerben a Hungarikum Piknik a Szépasszony-völgyben és két napon át várja vendégeit. Lesz kézműves udvar és játszóház a gyerekek részére és Hungarikum kóstolóra is sor kerül. Több zenekar ad koncertet és fegyverbemutató is lesz.

tovább...

---

Húsvét az Egri várban.

2023.03.29. 16:55:17

Április 7-én, Nagypénteken kezdődik az Egri-várban a Húsvét ünneplése, négy napos programmal. A vár vitézei és asszonyai is tartanak bemutatókat, fegyverek, korabeli öltözékek és különleges mesterségek megismertetésével. Ezeken felül gasztronómiai előadások is szerepelnek a programok sorában.

tovább...

Zenés vacsoraest Csepregi Évával Egerben.

2022.03.15. 12:45:01

A borok városában, Egerben a zenét is szeretik az emberek. Ezen belül a tánczene az élen áll sokaknál.

 

Ennek szellemében érkezik ide Csepregi Éva, március 26-án, szombaton este, hogy egy vacsoraesten énekeljen a vendégeknek a Rege Birtokon. Kiemelkedően szép helyszín ez az idelátogatók számára.

 

A művésznő pályafutása ötven éve indult a Kócbabák nevű zenekarban, majd a Neoton Família énekesnőjeként futott be még inkább, és azóta is közönség kedvencnek számít. Sok száz dalt énekelt az elmúlt fél évszázad folyamán, komoly sikerrel.

 

A program 17 óra 30 perckor kezdődik a vendégvárással és egy ajándék itallal. Egy órával ezt követően kezdődik a vacsora. Két féle menüből választhatnak a vendégek.

 

21 órától pedig fellép Csepregi Éva, előadása nagyjából 45 percesre van tervezve.

Ezt követően az est folyamán, végig DJ Barta Zsolt gondoskodik a zenéről, elősegítve a táncot és a jó hangulatot.

 

A részvételi jegyek 14.990 Ft-ba kerülnek, melyek tartalmazzák a három fogásos vacsorát is és az érkezéskor felszolgált italt.

 

Minden vendég, aki ezt a programot választja erre a télvégi hétvégére, biztosan nagyon jól fogja érezni magát.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.