Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

KFT koncert Egerben.

2023.11.24. 15:55:01

A KFT zenekar december 9-én, szombaton ad koncertet Egerben, a Brodway Monkey színpadán, este kilenc órai kezdettel. A kapunyitás két órával korábban lesz. Az együttes egy válogatást ad elő a legkedveltebb dalaiból.

tovább...

---

Liptai Claudia önálló estje Egerben.

2023.11.08. 16:00:59

November 21-én, kedden Liptai Claudia érkezik Egerbe, hogy megtartsa önálló előadó estjét a Bartakovics Béla Közösségi Házban, 19 órai kezdettel. A művésznő sokoldalú személyiség és ez a tény ebben az előadásban is minden bizonnyal meg fog mutatkozni.

tovább...

---

A Blahalousiana együtes koncertje Egerben.

2023.10.25. 12:49:54

November 4-én, szombaton érkezik Egerbe a Blahalousiana zenekar, hogy megtartsa koncertjét a Brodway Monkey nevű helyen, 19 órai kezdettel. Előadnak majd régi és új dalokat egyaránt. A Zorka együttes vendégzenekarként lép fel előadásuk közben, tovább emelve az est színvonalát.

tovább...

---

A Bikavér ünnepe Egerben.

2023.10.10. 16:59:29

Október 18-án, szerdán kezdődik Egerben a Bikavér Ünnepe az Érsekkertben és a következő szombatig várja vendégeit. Több művész szórakoztatja majd a megjelenteket. Lesz borkóstolás és pincetúra is. Finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség, kiváló éttermek jóvoltából.

tovább...

---

Ünnepi Gálahangverseny Egerben

2023.09.26. 12:17:24

Október elsején van a zene világnapja és ebből az alkalomból ünnepi Gálahangversenyt rendeznek Egerben a Bartakovics Béla Közösségi Házban október 6-án, pénteken este hét órai kezdettel. A városi zenekarok adják majd elő ismert, közkedvelt dalaikat.

tovább...

Zenés vacsoraest Csepregi Évával Egerben.

2022.03.15. 12:45:01

A borok városában, Egerben a zenét is szeretik az emberek. Ezen belül a tánczene az élen áll sokaknál.

 

Ennek szellemében érkezik ide Csepregi Éva, március 26-án, szombaton este, hogy egy vacsoraesten énekeljen a vendégeknek a Rege Birtokon. Kiemelkedően szép helyszín ez az idelátogatók számára.

 

A művésznő pályafutása ötven éve indult a Kócbabák nevű zenekarban, majd a Neoton Família énekesnőjeként futott be még inkább, és azóta is közönség kedvencnek számít. Sok száz dalt énekelt az elmúlt fél évszázad folyamán, komoly sikerrel.

 

A program 17 óra 30 perckor kezdődik a vendégvárással és egy ajándék itallal. Egy órával ezt követően kezdődik a vacsora. Két féle menüből választhatnak a vendégek.

 

21 órától pedig fellép Csepregi Éva, előadása nagyjából 45 percesre van tervezve.

Ezt követően az est folyamán, végig DJ Barta Zsolt gondoskodik a zenéről, elősegítve a táncot és a jó hangulatot.

 

A részvételi jegyek 14.990 Ft-ba kerülnek, melyek tartalmazzák a három fogásos vacsorát is és az érkezéskor felszolgált italt.

 

Minden vendég, aki ezt a programot választja erre a télvégi hétvégére, biztosan nagyon jól fogja érezni magát.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.