Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

KFT koncert Egerben.

2023.11.24. 15:55:01

A KFT zenekar december 9-én, szombaton ad koncertet Egerben, a Brodway Monkey színpadán, este kilenc órai kezdettel. A kapunyitás két órával korábban lesz. Az együttes egy válogatást ad elő a legkedveltebb dalaiból.

tovább...

---

Liptai Claudia önálló estje Egerben.

2023.11.08. 16:00:59

November 21-én, kedden Liptai Claudia érkezik Egerbe, hogy megtartsa önálló előadó estjét a Bartakovics Béla Közösségi Házban, 19 órai kezdettel. A művésznő sokoldalú személyiség és ez a tény ebben az előadásban is minden bizonnyal meg fog mutatkozni.

tovább...

---

A Blahalousiana együtes koncertje Egerben.

2023.10.25. 12:49:54

November 4-én, szombaton érkezik Egerbe a Blahalousiana zenekar, hogy megtartsa koncertjét a Brodway Monkey nevű helyen, 19 órai kezdettel. Előadnak majd régi és új dalokat egyaránt. A Zorka együttes vendégzenekarként lép fel előadásuk közben, tovább emelve az est színvonalát.

tovább...

---

A Bikavér ünnepe Egerben.

2023.10.10. 16:59:29

Október 18-án, szerdán kezdődik Egerben a Bikavér Ünnepe az Érsekkertben és a következő szombatig várja vendégeit. Több művész szórakoztatja majd a megjelenteket. Lesz borkóstolás és pincetúra is. Finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség, kiváló éttermek jóvoltából.

tovább...

---

Ünnepi Gálahangverseny Egerben

2023.09.26. 12:17:24

Október elsején van a zene világnapja és ebből az alkalomból ünnepi Gálahangversenyt rendeznek Egerben a Bartakovics Béla Közösségi Házban október 6-án, pénteken este hét órai kezdettel. A városi zenekarok adják majd elő ismert, közkedvelt dalaikat.

tovább...

Eger városi síbajnokság.

2022.02.20. 17:15:51

 

A borok városában, Egerben a sportot is szeretik az emberek. Néhányan aktívan művelik is, többségében amatőr szinten. Az ő versenyük lesz a XIV. Eger Városi Síbajnokság.

 

Március 4-én, pénteken veszi kezdetét a verseny és egészen vasárnapig tart majd.

A megszokottak szerint a szlovákiai Bachledova dolina Zdiar biztosítja a megfelelő helyszínt, de csak egri lakosok, ott tanuló diákok indulhatnak a versenyen, akik nem igazolt versenyzők.

 

Ettől az évtől az egri Béketutaj Egyesület vette át a verseny szervezését.

Ez az esemény nem csupán egy síverseny, hanem egy igazi sí fesztivál, mely nagyon jó szórakozást ígér erre a hétvégére.

 

Újdonság idén, hogy nem csak egyéni versenyzők, hanem családok is indulhatnak a versenyen.

 

Összesen tizenhat kategóriában hirdetnek majd győztest és az első három helyezett részesül jutalomban.

 

A téli sportok szerelmeseinek ajánlják a szervezők ezt a versenyt, akik megmérettetésre vágynak.

 

A korábbi években megtartott versenyek nagyon népszerűek voltak és ez minden bizonnyal ez alkalommal is így lesz. Aki tehát vállalkozok erre az útra, és versenyre, az minden bizonnyal nem fogja megbánni döntését.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.