Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Advent Egerben.

2022.11.17. 11:55:36

November végétől december 23-ig Egerben az Adventi programok lesznek a fontos, nagy események. Vasárnaponként Adventi gyertyagyújtással és szinte minden nap zenekari és egyéni előadói fellépésekkel tarkított előadásokon tapsolhatnak a vendégek. A gyerekek részére is lesznek kedves műsorok.

tovább...

---

Bor és Csokoládé Kóstoló Egerben.

2022.11.08. 17:36:48

November 26-án, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Bor és Csokoládé Kóstoló a Tóth Pincészetben 18 órai kezdettel. Hat fajta bort és ugyanennyi féle csokoládét lehet megízlelni a nap folyamán a szakértők által ajánlott párosításban. Remek programnak ígérkezik.

tovább...

---

Kamaraopera Fezstivál Egerben.

2022.10.31. 10:17:31

November 12-én, szombaton rendezik meg Egerben a Kamaraopera Fesztivált a Bartakovics Béla Közösségi Házban este hét órai kezdettel. Neves előadó művészek kiváló előadásán szórakozhat a közönség, az Egri Szimfonikus Zenekar kíséretével. Vezényel Szabó Sípos Máté.

tovább...

---

Rege Halloween Egerben.

2022.10.14. 16:54:45

Október 29-én, szombaton este Rege Halloween buli lesz Egerben este hat órai kezdettel. A vendégfogadás ajándékpezsgő kínálásával kezdődik. 21 órától Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar lép fel, majd DJ Barta Zsolt zenéjére táncolhatnak a vendégek akár hajnalig.

tovább...

---

John Lennon Emlékkoncert Egerben.

2022.09.25. 12:13:47

Október 8-án, szombaton John Lennon emlékeset lesz Egerben, a Road Beatles Múzeumban este hat órai kezdettel. A nagy zenészre hasonlító argentin származású Javier Parisi énekli majd a híres, kedvelt dalokat, akinek a hangszíne sem sokkal marad el John Lennonétól.

tovább...

Eger városi síbajnokság.

2022.02.20. 17:15:51

 

A borok városában, Egerben a sportot is szeretik az emberek. Néhányan aktívan művelik is, többségében amatőr szinten. Az ő versenyük lesz a XIV. Eger Városi Síbajnokság.

 

Március 4-én, pénteken veszi kezdetét a verseny és egészen vasárnapig tart majd.

A megszokottak szerint a szlovákiai Bachledova dolina Zdiar biztosítja a megfelelő helyszínt, de csak egri lakosok, ott tanuló diákok indulhatnak a versenyen, akik nem igazolt versenyzők.

 

Ettől az évtől az egri Béketutaj Egyesület vette át a verseny szervezését.

Ez az esemény nem csupán egy síverseny, hanem egy igazi sí fesztivál, mely nagyon jó szórakozást ígér erre a hétvégére.

 

Újdonság idén, hogy nem csak egyéni versenyzők, hanem családok is indulhatnak a versenyen.

 

Összesen tizenhat kategóriában hirdetnek majd győztest és az első három helyezett részesül jutalomban.

 

A téli sportok szerelmeseinek ajánlják a szervezők ezt a versenyt, akik megmérettetésre vágynak.

 

A korábbi években megtartott versenyek nagyon népszerűek voltak és ez minden bizonnyal ez alkalommal is így lesz. Aki tehát vállalkozok erre az útra, és versenyre, az minden bizonnyal nem fogja megbánni döntését.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.