Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Udvaros Dorottya előadása Egerben.

2023.05.24. 11:30:34

Június 7-én, szerdán tart koncertet Udvaros Dorottya színművésznő Egerben, a Bartakovics Béla közösségi Házban, este hét órától. Előadásnak címe: Majdnem valaki. Egy átutazó szemszögéből és története kapcsán alakul a cselekmény egy 30 éve indult eseményből.

tovább...

---

Városi Gyereknap Egerben.

2023.05.16. 16:16:34

Május 27-én, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Városi Gyereknap délelőtt 10 órai kezdettel. A helyszínt az Érsekkert biztosítja. A színpadi előadásokon kívül lesz sok játéklehetőség, fotózás, valamint délután négy órától Tompeti és barátai zárják koncerttel ezt a szép napot.

tovább...

---

Egri Csillag Víkend Egerben.

2023.04.17. 09:58:02

Április 28-án, pénteken kezdődik Egerben az Egri Csillag Weekend a Dobó-téren. Három napon át tart a rendezvény. Több zenekar is fellép, és a jó borok kóstolása mellett, a finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség.

tovább...

---

Hungarikum Piknik Egerben.

2023.04.05. 17:02:38

Április 15-én, pénteken 11 órakor kezdődik Egerben a Hungarikum Piknik a Szépasszony-völgyben és két napon át várja vendégeit. Lesz kézműves udvar és játszóház a gyerekek részére és Hungarikum kóstolóra is sor kerül. Több zenekar ad koncertet és fegyverbemutató is lesz.

tovább...

---

Húsvét az Egri várban.

2023.03.29. 16:55:17

Április 7-én, Nagypénteken kezdődik az Egri-várban a Húsvét ünneplése, négy napos programmal. A vár vitézei és asszonyai is tartanak bemutatókat, fegyverek, korabeli öltözékek és különleges mesterségek megismertetésével. Ezeken felül gasztronómiai előadások is szerepelnek a programok sorában.

tovább...

Eger városi síbajnokság.

2022.02.20. 17:15:51

 

A borok városában, Egerben a sportot is szeretik az emberek. Néhányan aktívan művelik is, többségében amatőr szinten. Az ő versenyük lesz a XIV. Eger Városi Síbajnokság.

 

Március 4-én, pénteken veszi kezdetét a verseny és egészen vasárnapig tart majd.

A megszokottak szerint a szlovákiai Bachledova dolina Zdiar biztosítja a megfelelő helyszínt, de csak egri lakosok, ott tanuló diákok indulhatnak a versenyen, akik nem igazolt versenyzők.

 

Ettől az évtől az egri Béketutaj Egyesület vette át a verseny szervezését.

Ez az esemény nem csupán egy síverseny, hanem egy igazi sí fesztivál, mely nagyon jó szórakozást ígér erre a hétvégére.

 

Újdonság idén, hogy nem csak egyéni versenyzők, hanem családok is indulhatnak a versenyen.

 

Összesen tizenhat kategóriában hirdetnek majd győztest és az első három helyezett részesül jutalomban.

 

A téli sportok szerelmeseinek ajánlják a szervezők ezt a versenyt, akik megmérettetésre vágynak.

 

A korábbi években megtartott versenyek nagyon népszerűek voltak és ez minden bizonnyal ez alkalommal is így lesz. Aki tehát vállalkozok erre az útra, és versenyre, az minden bizonnyal nem fogja megbánni döntését.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.