Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

A Bor Ünnepe Egerben

2024.07.04. 11:56:03

Július 11-én, csütörtökön kezdődik Eger városában az Egri Bor Ünnepe. A finom nedűk állnak majd a figyelem középpontjában. Több fellépő is szórakoztatja a vendégeket három napon át. Borlovagrend kitüntetés is átadásra kerül.

tovább...

---

Kaláka Fesztivál Egerben.

2024.06.20. 17:43:20

Június 27-én, csütörtökön kezdődik Egerben a 44. Kaláka Fesztivál és négy napon át várja a látogatókat. Sokrétű zenei előadások mellett a kicsikre is gondolva, Gyerekfesztivál lesz, bábjátékkal, vándor játszótérrel és fotószínházzal a Rutkai Bori

tovább...

---

Napbor Ünnep Egerben.

2024.06.06. 12:31:41

Június 15-én, szombaton rendezik meg Egerben a Napbor Ünnepét, melyet St. Andrea nap alkalmából tartanak meg évente. Délben indul a programok sora. Pincelátogatással lesz lehetőség a jó borok kóstolására. Zenés programok is emelik majd az esemény színvonalát.

tovább...

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

Eger városi síbajnokság.

2022.02.20. 17:15:51

 

A borok városában, Egerben a sportot is szeretik az emberek. Néhányan aktívan művelik is, többségében amatőr szinten. Az ő versenyük lesz a XIV. Eger Városi Síbajnokság.

 

Március 4-én, pénteken veszi kezdetét a verseny és egészen vasárnapig tart majd.

A megszokottak szerint a szlovákiai Bachledova dolina Zdiar biztosítja a megfelelő helyszínt, de csak egri lakosok, ott tanuló diákok indulhatnak a versenyen, akik nem igazolt versenyzők.

 

Ettől az évtől az egri Béketutaj Egyesület vette át a verseny szervezését.

Ez az esemény nem csupán egy síverseny, hanem egy igazi sí fesztivál, mely nagyon jó szórakozást ígér erre a hétvégére.

 

Újdonság idén, hogy nem csak egyéni versenyzők, hanem családok is indulhatnak a versenyen.

 

Összesen tizenhat kategóriában hirdetnek majd győztest és az első három helyezett részesül jutalomban.

 

A téli sportok szerelmeseinek ajánlják a szervezők ezt a versenyt, akik megmérettetésre vágynak.

 

A korábbi években megtartott versenyek nagyon népszerűek voltak és ez minden bizonnyal ez alkalommal is így lesz. Aki tehát vállalkozok erre az útra, és versenyre, az minden bizonnyal nem fogja megbánni döntését.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.