Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Udvaros Dorottya előadása Egerben.

2023.05.24. 11:30:34

Június 7-én, szerdán tart koncertet Udvaros Dorottya színművésznő Egerben, a Bartakovics Béla közösségi Házban, este hét órától. Előadásnak címe: Majdnem valaki. Egy átutazó szemszögéből és története kapcsán alakul a cselekmény egy 30 éve indult eseményből.

tovább...

---

Városi Gyereknap Egerben.

2023.05.16. 16:16:34

Május 27-én, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Városi Gyereknap délelőtt 10 órai kezdettel. A helyszínt az Érsekkert biztosítja. A színpadi előadásokon kívül lesz sok játéklehetőség, fotózás, valamint délután négy órától Tompeti és barátai zárják koncerttel ezt a szép napot.

tovább...

---

Egri Csillag Víkend Egerben.

2023.04.17. 09:58:02

Április 28-án, pénteken kezdődik Egerben az Egri Csillag Weekend a Dobó-téren. Három napon át tart a rendezvény. Több zenekar is fellép, és a jó borok kóstolása mellett, a finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség.

tovább...

---

Hungarikum Piknik Egerben.

2023.04.05. 17:02:38

Április 15-én, pénteken 11 órakor kezdődik Egerben a Hungarikum Piknik a Szépasszony-völgyben és két napon át várja vendégeit. Lesz kézműves udvar és játszóház a gyerekek részére és Hungarikum kóstolóra is sor kerül. Több zenekar ad koncertet és fegyverbemutató is lesz.

tovább...

---

Húsvét az Egri várban.

2023.03.29. 16:55:17

Április 7-én, Nagypénteken kezdődik az Egri-várban a Húsvét ünneplése, négy napos programmal. A vár vitézei és asszonyai is tartanak bemutatókat, fegyverek, korabeli öltözékek és különleges mesterségek megismertetésével. Ezeken felül gasztronómiai előadások is szerepelnek a programok sorában.

tovább...

Koncz Zsuzsa koncert Egerben.

2022.02.12. 17:33:51

A borok városában, Egerben komoly igény van a kulturális eseményekre is. Ennek megerősítésére érkezik ide Koncz Zsuzsa, február 28-án, hétfőn, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban este hét órai kezdettel.

 

A közel két órás előadás felvezető jelmondata: Szabadnak születtél.

 

A művésznő pályafutása még 1962-ben indult. A Magyar Televízió első „Ki mit Tud” műsorában lépett fel Gergely Ágival és második helyet értek el.

 

Ezt követően az Illés, Metró és az Omega együttes is felkereste, hogy énekeljen zenekarukban és az 1970-es évek elején már elismert, népszerű énekesnőként több albuma is megjelent.

 

Szép, lírai hangvitelű dalain generációk nőttek fel és ő korát meghazudtolóan a mai napig is fiatalos lendülettel lép fel koncertjein. Dalait, sokszor elkezdjük dúdolni, ha rá gondolunk.

 

Közel hatvan éves zenei munkájának elismeréséül több díjat és kitüntetést is átvehetett. Ezek közül is talán a legkiemelkedőbb a 2008-ban odaítélt Kossuth-díj, két éve pedig Budapest díszpolgára lett.

 

Ezen az estén elhangzanak majd az ismert, népszerű dalai, melyekkel oly sok örömet okozott közönségének.

 

A koncertre belépőjegyeket 9.990 Ft-os áron lehet váltani.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.