Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

KFT koncert Egerben.

2023.11.24. 15:55:01

A KFT zenekar december 9-én, szombaton ad koncertet Egerben, a Brodway Monkey színpadán, este kilenc órai kezdettel. A kapunyitás két órával korábban lesz. Az együttes egy válogatást ad elő a legkedveltebb dalaiból.

tovább...

---

Liptai Claudia önálló estje Egerben.

2023.11.08. 16:00:59

November 21-én, kedden Liptai Claudia érkezik Egerbe, hogy megtartsa önálló előadó estjét a Bartakovics Béla Közösségi Házban, 19 órai kezdettel. A művésznő sokoldalú személyiség és ez a tény ebben az előadásban is minden bizonnyal meg fog mutatkozni.

tovább...

---

A Blahalousiana együtes koncertje Egerben.

2023.10.25. 12:49:54

November 4-én, szombaton érkezik Egerbe a Blahalousiana zenekar, hogy megtartsa koncertjét a Brodway Monkey nevű helyen, 19 órai kezdettel. Előadnak majd régi és új dalokat egyaránt. A Zorka együttes vendégzenekarként lép fel előadásuk közben, tovább emelve az est színvonalát.

tovább...

---

A Bikavér ünnepe Egerben.

2023.10.10. 16:59:29

Október 18-án, szerdán kezdődik Egerben a Bikavér Ünnepe az Érsekkertben és a következő szombatig várja vendégeit. Több művész szórakoztatja majd a megjelenteket. Lesz borkóstolás és pincetúra is. Finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség, kiváló éttermek jóvoltából.

tovább...

---

Ünnepi Gálahangverseny Egerben

2023.09.26. 12:17:24

Október elsején van a zene világnapja és ebből az alkalomból ünnepi Gálahangversenyt rendeznek Egerben a Bartakovics Béla Közösségi Házban október 6-án, pénteken este hét órai kezdettel. A városi zenekarok adják majd elő ismert, közkedvelt dalaikat.

tovább...

Koncz Zsuzsa koncert Egerben.

2022.02.12. 17:33:51

A borok városában, Egerben komoly igény van a kulturális eseményekre is. Ennek megerősítésére érkezik ide Koncz Zsuzsa, február 28-án, hétfőn, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban este hét órai kezdettel.

 

A közel két órás előadás felvezető jelmondata: Szabadnak születtél.

 

A művésznő pályafutása még 1962-ben indult. A Magyar Televízió első „Ki mit Tud” műsorában lépett fel Gergely Ágival és második helyet értek el.

 

Ezt követően az Illés, Metró és az Omega együttes is felkereste, hogy énekeljen zenekarukban és az 1970-es évek elején már elismert, népszerű énekesnőként több albuma is megjelent.

 

Szép, lírai hangvitelű dalain generációk nőttek fel és ő korát meghazudtolóan a mai napig is fiatalos lendülettel lép fel koncertjein. Dalait, sokszor elkezdjük dúdolni, ha rá gondolunk.

 

Közel hatvan éves zenei munkájának elismeréséül több díjat és kitüntetést is átvehetett. Ezek közül is talán a legkiemelkedőbb a 2008-ban odaítélt Kossuth-díj, két éve pedig Budapest díszpolgára lett.

 

Ezen az estén elhangzanak majd az ismert, népszerű dalai, melyekkel oly sok örömet okozott közönségének.

 

A koncertre belépőjegyeket 9.990 Ft-os áron lehet váltani.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.