Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Advent Egerben.

2022.11.17. 11:55:36

November végétől december 23-ig Egerben az Adventi programok lesznek a fontos, nagy események. Vasárnaponként Adventi gyertyagyújtással és szinte minden nap zenekari és egyéni előadói fellépésekkel tarkított előadásokon tapsolhatnak a vendégek. A gyerekek részére is lesznek kedves műsorok.

tovább...

---

Bor és Csokoládé Kóstoló Egerben.

2022.11.08. 17:36:48

November 26-án, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Bor és Csokoládé Kóstoló a Tóth Pincészetben 18 órai kezdettel. Hat fajta bort és ugyanennyi féle csokoládét lehet megízlelni a nap folyamán a szakértők által ajánlott párosításban. Remek programnak ígérkezik.

tovább...

---

Kamaraopera Fezstivál Egerben.

2022.10.31. 10:17:31

November 12-én, szombaton rendezik meg Egerben a Kamaraopera Fesztivált a Bartakovics Béla Közösségi Házban este hét órai kezdettel. Neves előadó művészek kiváló előadásán szórakozhat a közönség, az Egri Szimfonikus Zenekar kíséretével. Vezényel Szabó Sípos Máté.

tovább...

---

Rege Halloween Egerben.

2022.10.14. 16:54:45

Október 29-én, szombaton este Rege Halloween buli lesz Egerben este hat órai kezdettel. A vendégfogadás ajándékpezsgő kínálásával kezdődik. 21 órától Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar lép fel, majd DJ Barta Zsolt zenéjére táncolhatnak a vendégek akár hajnalig.

tovább...

---

John Lennon Emlékkoncert Egerben.

2022.09.25. 12:13:47

Október 8-án, szombaton John Lennon emlékeset lesz Egerben, a Road Beatles Múzeumban este hat órai kezdettel. A nagy zenészre hasonlító argentin származású Javier Parisi énekli majd a híres, kedvelt dalokat, akinek a hangszíne sem sokkal marad el John Lennonétól.

tovább...

Koncz Zsuzsa koncert Egerben.

2022.02.12. 17:33:51

A borok városában, Egerben komoly igény van a kulturális eseményekre is. Ennek megerősítésére érkezik ide Koncz Zsuzsa, február 28-án, hétfőn, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban este hét órai kezdettel.

 

A közel két órás előadás felvezető jelmondata: Szabadnak születtél.

 

A művésznő pályafutása még 1962-ben indult. A Magyar Televízió első „Ki mit Tud” műsorában lépett fel Gergely Ágival és második helyet értek el.

 

Ezt követően az Illés, Metró és az Omega együttes is felkereste, hogy énekeljen zenekarukban és az 1970-es évek elején már elismert, népszerű énekesnőként több albuma is megjelent.

 

Szép, lírai hangvitelű dalain generációk nőttek fel és ő korát meghazudtolóan a mai napig is fiatalos lendülettel lép fel koncertjein. Dalait, sokszor elkezdjük dúdolni, ha rá gondolunk.

 

Közel hatvan éves zenei munkájának elismeréséül több díjat és kitüntetést is átvehetett. Ezek közül is talán a legkiemelkedőbb a 2008-ban odaítélt Kossuth-díj, két éve pedig Budapest díszpolgára lett.

 

Ezen az estén elhangzanak majd az ismert, népszerű dalai, melyekkel oly sok örömet okozott közönségének.

 

A koncertre belépőjegyeket 9.990 Ft-os áron lehet váltani.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.