Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

A Bor Ünnepe Egerben

2024.07.04. 11:56:03

Július 11-én, csütörtökön kezdődik Eger városában az Egri Bor Ünnepe. A finom nedűk állnak majd a figyelem középpontjában. Több fellépő is szórakoztatja a vendégeket három napon át. Borlovagrend kitüntetés is átadásra kerül.

tovább...

---

Kaláka Fesztivál Egerben.

2024.06.20. 17:43:20

Június 27-én, csütörtökön kezdődik Egerben a 44. Kaláka Fesztivál és négy napon át várja a látogatókat. Sokrétű zenei előadások mellett a kicsikre is gondolva, Gyerekfesztivál lesz, bábjátékkal, vándor játszótérrel és fotószínházzal a Rutkai Bori

tovább...

---

Napbor Ünnep Egerben.

2024.06.06. 12:31:41

Június 15-én, szombaton rendezik meg Egerben a Napbor Ünnepét, melyet St. Andrea nap alkalmából tartanak meg évente. Délben indul a programok sora. Pincelátogatással lesz lehetőség a jó borok kóstolására. Zenés programok is emelik majd az esemény színvonalát.

tovább...

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

Aranyosi Péter és Csernus Imre előadása Egerben.

2022.01.25. 11:37:13

A borok városában, Egerben komoly igény van a kultúrára és ezen belül a humoros előadásokra is.

 

Ennek kíván eleget tenni Aranyosi Péter és Csernus Imre egy közös előadóest keretein belül. Február 10-én, csütörtökön este kerül erre sor a Hotel Eger Parkban, este hét órai kezdettel.

 

Az előadás vezető jelmondata: Ki nevet a végén. Ez a társasjátékot is jelentő szó meghatározza az esemény alap hangulatát és mondanivalóját, mivel itt a humor és a pszichológia találkozásának lehet szemtanúja a közönség.

 

Ez az egyveleg komoly szórakozási lehetőséget vetít előre, mivel két, csaknem ellentétes kategóriáról beszélhetünk.

 

Aranyosi Péter a humoristák között kiemelkedő szerepet tölt be. A Dumaszínház a Tv-ben is gyakran látott előadója gyakran megnevetteti a közönséget. Komoly népszerűségnek örvend.

 

Csernus Imre is jól ismert, ám ő a lelki világ kutatása mellett tette le a névjegyét, de az élet egyéb általános dolgainak elemzése sem áll távol tőle. Népszerűsége szempontjából olykor megoszlanak a vélemények, de hát senki sem lehet mindenki számára szimpatikus.

 

A két művész érkezését komoly várakozás előzi meg.

 

Az előadásra a belépőjegyek már elővételben elfogytak.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.