Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Udvaros Dorottya előadása Egerben.

2023.05.24. 11:30:34

Június 7-én, szerdán tart koncertet Udvaros Dorottya színművésznő Egerben, a Bartakovics Béla közösségi Házban, este hét órától. Előadásnak címe: Majdnem valaki. Egy átutazó szemszögéből és története kapcsán alakul a cselekmény egy 30 éve indult eseményből.

tovább...

---

Városi Gyereknap Egerben.

2023.05.16. 16:16:34

Május 27-én, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Városi Gyereknap délelőtt 10 órai kezdettel. A helyszínt az Érsekkert biztosítja. A színpadi előadásokon kívül lesz sok játéklehetőség, fotózás, valamint délután négy órától Tompeti és barátai zárják koncerttel ezt a szép napot.

tovább...

---

Egri Csillag Víkend Egerben.

2023.04.17. 09:58:02

Április 28-án, pénteken kezdődik Egerben az Egri Csillag Weekend a Dobó-téren. Három napon át tart a rendezvény. Több zenekar is fellép, és a jó borok kóstolása mellett, a finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség.

tovább...

---

Hungarikum Piknik Egerben.

2023.04.05. 17:02:38

Április 15-én, pénteken 11 órakor kezdődik Egerben a Hungarikum Piknik a Szépasszony-völgyben és két napon át várja vendégeit. Lesz kézműves udvar és játszóház a gyerekek részére és Hungarikum kóstolóra is sor kerül. Több zenekar ad koncertet és fegyverbemutató is lesz.

tovább...

---

Húsvét az Egri várban.

2023.03.29. 16:55:17

Április 7-én, Nagypénteken kezdődik az Egri-várban a Húsvét ünneplése, négy napos programmal. A vár vitézei és asszonyai is tartanak bemutatókat, fegyverek, korabeli öltözékek és különleges mesterségek megismertetésével. Ezeken felül gasztronómiai előadások is szerepelnek a programok sorában.

tovább...

Aranyosi Péter és Csernus Imre előadása Egerben.

2022.01.25. 11:37:13

A borok városában, Egerben komoly igény van a kultúrára és ezen belül a humoros előadásokra is.

 

Ennek kíván eleget tenni Aranyosi Péter és Csernus Imre egy közös előadóest keretein belül. Február 10-én, csütörtökön este kerül erre sor a Hotel Eger Parkban, este hét órai kezdettel.

 

Az előadás vezető jelmondata: Ki nevet a végén. Ez a társasjátékot is jelentő szó meghatározza az esemény alap hangulatát és mondanivalóját, mivel itt a humor és a pszichológia találkozásának lehet szemtanúja a közönség.

 

Ez az egyveleg komoly szórakozási lehetőséget vetít előre, mivel két, csaknem ellentétes kategóriáról beszélhetünk.

 

Aranyosi Péter a humoristák között kiemelkedő szerepet tölt be. A Dumaszínház a Tv-ben is gyakran látott előadója gyakran megnevetteti a közönséget. Komoly népszerűségnek örvend.

 

Csernus Imre is jól ismert, ám ő a lelki világ kutatása mellett tette le a névjegyét, de az élet egyéb általános dolgainak elemzése sem áll távol tőle. Népszerűsége szempontjából olykor megoszlanak a vélemények, de hát senki sem lehet mindenki számára szimpatikus.

 

A két művész érkezését komoly várakozás előzi meg.

 

Az előadásra a belépőjegyek már elővételben elfogytak.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.