Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Advent Egerben.

2022.11.17. 11:55:36

November végétől december 23-ig Egerben az Adventi programok lesznek a fontos, nagy események. Vasárnaponként Adventi gyertyagyújtással és szinte minden nap zenekari és egyéni előadói fellépésekkel tarkított előadásokon tapsolhatnak a vendégek. A gyerekek részére is lesznek kedves műsorok.

tovább...

---

Bor és Csokoládé Kóstoló Egerben.

2022.11.08. 17:36:48

November 26-án, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Bor és Csokoládé Kóstoló a Tóth Pincészetben 18 órai kezdettel. Hat fajta bort és ugyanennyi féle csokoládét lehet megízlelni a nap folyamán a szakértők által ajánlott párosításban. Remek programnak ígérkezik.

tovább...

---

Kamaraopera Fezstivál Egerben.

2022.10.31. 10:17:31

November 12-én, szombaton rendezik meg Egerben a Kamaraopera Fesztivált a Bartakovics Béla Közösségi Házban este hét órai kezdettel. Neves előadó művészek kiváló előadásán szórakozhat a közönség, az Egri Szimfonikus Zenekar kíséretével. Vezényel Szabó Sípos Máté.

tovább...

---

Rege Halloween Egerben.

2022.10.14. 16:54:45

Október 29-én, szombaton este Rege Halloween buli lesz Egerben este hat órai kezdettel. A vendégfogadás ajándékpezsgő kínálásával kezdődik. 21 órától Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar lép fel, majd DJ Barta Zsolt zenéjére táncolhatnak a vendégek akár hajnalig.

tovább...

---

John Lennon Emlékkoncert Egerben.

2022.09.25. 12:13:47

Október 8-án, szombaton John Lennon emlékeset lesz Egerben, a Road Beatles Múzeumban este hat órai kezdettel. A nagy zenészre hasonlító argentin származású Javier Parisi énekli majd a híres, kedvelt dalokat, akinek a hangszíne sem sokkal marad el John Lennonétól.

tovább...

Aranyosi Péter és Csernus Imre előadása Egerben.

2022.01.25. 11:37:13

A borok városában, Egerben komoly igény van a kultúrára és ezen belül a humoros előadásokra is.

 

Ennek kíván eleget tenni Aranyosi Péter és Csernus Imre egy közös előadóest keretein belül. Február 10-én, csütörtökön este kerül erre sor a Hotel Eger Parkban, este hét órai kezdettel.

 

Az előadás vezető jelmondata: Ki nevet a végén. Ez a társasjátékot is jelentő szó meghatározza az esemény alap hangulatát és mondanivalóját, mivel itt a humor és a pszichológia találkozásának lehet szemtanúja a közönség.

 

Ez az egyveleg komoly szórakozási lehetőséget vetít előre, mivel két, csaknem ellentétes kategóriáról beszélhetünk.

 

Aranyosi Péter a humoristák között kiemelkedő szerepet tölt be. A Dumaszínház a Tv-ben is gyakran látott előadója gyakran megnevetteti a közönséget. Komoly népszerűségnek örvend.

 

Csernus Imre is jól ismert, ám ő a lelki világ kutatása mellett tette le a névjegyét, de az élet egyéb általános dolgainak elemzése sem áll távol tőle. Népszerűsége szempontjából olykor megoszlanak a vélemények, de hát senki sem lehet mindenki számára szimpatikus.

 

A két művész érkezését komoly várakozás előzi meg.

 

Az előadásra a belépőjegyek már elővételben elfogytak.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.