Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

a Road együttes koncertje Egerben.

2024.02.20. 16:21:30

Március 2-án, szombaton ad koncertet a Road zenekar Egerben a Broadway Monkey nevű helyen. Az együttes akusztikus zenével áll majd rajongói elé. Az elmúlt húsz év dalaiból hallhatnak a rajongók egy válogatást 20 óra 30 perces kezdettel, két részben.

tovább...

---

Koncz Zsuzsa koncert Egerben.

2024.02.12. 12:34:37

Február 27-én, kedden ad koncertet Koncz Zsuzsa Egerben, a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művésznő több, mint 60 éve van a pályán. Ezen az estén sok szép dal hangzik majd el, ami népszerűvé tette őt.

tovább...

---

Dkumentumfilm Fesztivál Egerben.

2024.01.25. 10:35:16

Február 2-től 4-ig kerül megrendezésre Egerben a X. Dokumentumfilm Fesztivál az Uránia Mozi és Rendezvény Központban. A teljes hétvégén 17 óra 30 perctől és fél nyolctól kerülnek műsorra a filmek, melyek előtt beszélgetésekre is sor kerül.

tovább...

---

Szabó Balázs koncert Miskolcon-

2024.01.18. 17:35:54

Január 29-én, hétfőn érkezik Miskolcra Szabó Balázs énekes, zenész, hogy megtartsa előadását a MÜHA Klubban 20 órai kezdettel. A gitár és hegedű mellett a kaval nevű különleges hangszeren is játszik. Ezen az estén a legnépszerűbb dalait adja majd elő.

tovább...

---

Új Aradi Varga Show Egerben.

2024.01.12. 10:34:32

Január 16-án, kedden érkezik Egerben Aradi Tibor és Varga Ferenc, hogy megtartsa humoros előadását a Bartakovics Béla Közösségi Házban 19 órai kezdettel. A két kiváló humorista rendkívül népszerű. Előadásaikat minden alkalommal szinte folyamatos, nagy nevetés kíséri.

tovább...

Aranyosi Péter és Csernus Imre előadása Egerben.

2022.01.25. 11:37:13

A borok városában, Egerben komoly igény van a kultúrára és ezen belül a humoros előadásokra is.

 

Ennek kíván eleget tenni Aranyosi Péter és Csernus Imre egy közös előadóest keretein belül. Február 10-én, csütörtökön este kerül erre sor a Hotel Eger Parkban, este hét órai kezdettel.

 

Az előadás vezető jelmondata: Ki nevet a végén. Ez a társasjátékot is jelentő szó meghatározza az esemény alap hangulatát és mondanivalóját, mivel itt a humor és a pszichológia találkozásának lehet szemtanúja a közönség.

 

Ez az egyveleg komoly szórakozási lehetőséget vetít előre, mivel két, csaknem ellentétes kategóriáról beszélhetünk.

 

Aranyosi Péter a humoristák között kiemelkedő szerepet tölt be. A Dumaszínház a Tv-ben is gyakran látott előadója gyakran megnevetteti a közönséget. Komoly népszerűségnek örvend.

 

Csernus Imre is jól ismert, ám ő a lelki világ kutatása mellett tette le a névjegyét, de az élet egyéb általános dolgainak elemzése sem áll távol tőle. Népszerűsége szempontjából olykor megoszlanak a vélemények, de hát senki sem lehet mindenki számára szimpatikus.

 

A két művész érkezését komoly várakozás előzi meg.

 

Az előadásra a belépőjegyek már elővételben elfogytak.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.