Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

KFT koncert Egerben.

2023.11.24. 15:55:01

A KFT zenekar december 9-én, szombaton ad koncertet Egerben, a Brodway Monkey színpadán, este kilenc órai kezdettel. A kapunyitás két órával korábban lesz. Az együttes egy válogatást ad elő a legkedveltebb dalaiból.

tovább...

---

Liptai Claudia önálló estje Egerben.

2023.11.08. 16:00:59

November 21-én, kedden Liptai Claudia érkezik Egerbe, hogy megtartsa önálló előadó estjét a Bartakovics Béla Közösségi Házban, 19 órai kezdettel. A művésznő sokoldalú személyiség és ez a tény ebben az előadásban is minden bizonnyal meg fog mutatkozni.

tovább...

---

A Blahalousiana együtes koncertje Egerben.

2023.10.25. 12:49:54

November 4-én, szombaton érkezik Egerbe a Blahalousiana zenekar, hogy megtartsa koncertjét a Brodway Monkey nevű helyen, 19 órai kezdettel. Előadnak majd régi és új dalokat egyaránt. A Zorka együttes vendégzenekarként lép fel előadásuk közben, tovább emelve az est színvonalát.

tovább...

---

A Bikavér ünnepe Egerben.

2023.10.10. 16:59:29

Október 18-án, szerdán kezdődik Egerben a Bikavér Ünnepe az Érsekkertben és a következő szombatig várja vendégeit. Több művész szórakoztatja majd a megjelenteket. Lesz borkóstolás és pincetúra is. Finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség, kiváló éttermek jóvoltából.

tovább...

---

Ünnepi Gálahangverseny Egerben

2023.09.26. 12:17:24

Október elsején van a zene világnapja és ebből az alkalomból ünnepi Gálahangversenyt rendeznek Egerben a Bartakovics Béla Közösségi Házban október 6-án, pénteken este hét órai kezdettel. A városi zenekarok adják majd elő ismert, közkedvelt dalaikat.

tovább...

Hadházi László előadóestje Egerben.

2022.01.18. 16:13:12

A borok városában, Egerben a kultúra is fontos szerepet játszik az emberek életében.

 

Ennek szellemében Hadházi László érkezik ide, hogy megtartsa előadóestjét január 26-án, szerdán este hat órai kezdettel. Helyszín a Hotel Eger Park Klub lesz.

 

A stand up nagyon népszerű lett az utóbbi időkben. A nagyot csattanó, többnyire egyszerű és közérthető poénokra rendkívül fogékony a közönség. A humornak ez az előadási formája nem csak hazánkban, hanem a világ számos országában is rendkívül népszerű.

 

Ennek a műfajnak egyik mestere Hadházi László, aki a Dumaszínház keretein belül tartja meg humoros előadását. A műsor címe: Légy férfi!

 

Ez a felszólítás gyakran elhangzik a köznyelvben és sokat lehet róla beszélni. Elsősorban a nők szólíthatják fel erre az urakat és ez több helyzetben is lehetséges, illetve felmerülhet, az általános élet folyamán.

 

Bemutatja majd az előadóművész az igazi férfiakat, természetesen szóban, hogy milyen az a férfias viselkedés és mikor alkalmazható. Milyen elvárások vannak egy férfival szemben.

 

Továbbá hasonló kérdéseket taglal, természetesen a legviccesebb formában.

 

Az előadásra belépőjegyeket egységesen 3.990 Ft-os áron lehet váltani.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.