Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Advent Egerben.

2022.11.17. 11:55:36

November végétől december 23-ig Egerben az Adventi programok lesznek a fontos, nagy események. Vasárnaponként Adventi gyertyagyújtással és szinte minden nap zenekari és egyéni előadói fellépésekkel tarkított előadásokon tapsolhatnak a vendégek. A gyerekek részére is lesznek kedves műsorok.

tovább...

---

Bor és Csokoládé Kóstoló Egerben.

2022.11.08. 17:36:48

November 26-án, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Bor és Csokoládé Kóstoló a Tóth Pincészetben 18 órai kezdettel. Hat fajta bort és ugyanennyi féle csokoládét lehet megízlelni a nap folyamán a szakértők által ajánlott párosításban. Remek programnak ígérkezik.

tovább...

---

Kamaraopera Fezstivál Egerben.

2022.10.31. 10:17:31

November 12-én, szombaton rendezik meg Egerben a Kamaraopera Fesztivált a Bartakovics Béla Közösségi Házban este hét órai kezdettel. Neves előadó művészek kiváló előadásán szórakozhat a közönség, az Egri Szimfonikus Zenekar kíséretével. Vezényel Szabó Sípos Máté.

tovább...

---

Rege Halloween Egerben.

2022.10.14. 16:54:45

Október 29-én, szombaton este Rege Halloween buli lesz Egerben este hat órai kezdettel. A vendégfogadás ajándékpezsgő kínálásával kezdődik. 21 órától Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar lép fel, majd DJ Barta Zsolt zenéjére táncolhatnak a vendégek akár hajnalig.

tovább...

---

John Lennon Emlékkoncert Egerben.

2022.09.25. 12:13:47

Október 8-án, szombaton John Lennon emlékeset lesz Egerben, a Road Beatles Múzeumban este hat órai kezdettel. A nagy zenészre hasonlító argentin származású Javier Parisi énekli majd a híres, kedvelt dalokat, akinek a hangszíne sem sokkal marad el John Lennonétól.

tovább...

Hadházi László előadóestje Egerben.

2022.01.18. 16:13:12

A borok városában, Egerben a kultúra is fontos szerepet játszik az emberek életében.

 

Ennek szellemében Hadházi László érkezik ide, hogy megtartsa előadóestjét január 26-án, szerdán este hat órai kezdettel. Helyszín a Hotel Eger Park Klub lesz.

 

A stand up nagyon népszerű lett az utóbbi időkben. A nagyot csattanó, többnyire egyszerű és közérthető poénokra rendkívül fogékony a közönség. A humornak ez az előadási formája nem csak hazánkban, hanem a világ számos országában is rendkívül népszerű.

 

Ennek a műfajnak egyik mestere Hadházi László, aki a Dumaszínház keretein belül tartja meg humoros előadását. A műsor címe: Légy férfi!

 

Ez a felszólítás gyakran elhangzik a köznyelvben és sokat lehet róla beszélni. Elsősorban a nők szólíthatják fel erre az urakat és ez több helyzetben is lehetséges, illetve felmerülhet, az általános élet folyamán.

 

Bemutatja majd az előadóművész az igazi férfiakat, természetesen szóban, hogy milyen az a férfias viselkedés és mikor alkalmazható. Milyen elvárások vannak egy férfival szemben.

 

Továbbá hasonló kérdéseket taglal, természetesen a legviccesebb formában.

 

Az előadásra belépőjegyeket egységesen 3.990 Ft-os áron lehet váltani.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.