Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

A Bor Ünnepe Egerben

2024.07.04. 11:56:03

Július 11-én, csütörtökön kezdődik Eger városában az Egri Bor Ünnepe. A finom nedűk állnak majd a figyelem középpontjában. Több fellépő is szórakoztatja a vendégeket három napon át. Borlovagrend kitüntetés is átadásra kerül.

tovább...

---

Kaláka Fesztivál Egerben.

2024.06.20. 17:43:20

Június 27-én, csütörtökön kezdődik Egerben a 44. Kaláka Fesztivál és négy napon át várja a látogatókat. Sokrétű zenei előadások mellett a kicsikre is gondolva, Gyerekfesztivál lesz, bábjátékkal, vándor játszótérrel és fotószínházzal a Rutkai Bori

tovább...

---

Napbor Ünnep Egerben.

2024.06.06. 12:31:41

Június 15-én, szombaton rendezik meg Egerben a Napbor Ünnepét, melyet St. Andrea nap alkalmából tartanak meg évente. Délben indul a programok sora. Pincelátogatással lesz lehetőség a jó borok kóstolására. Zenés programok is emelik majd az esemény színvonalát.

tovább...

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

Hadházi László előadóestje Egerben.

2022.01.18. 16:13:12

A borok városában, Egerben a kultúra is fontos szerepet játszik az emberek életében.

 

Ennek szellemében Hadházi László érkezik ide, hogy megtartsa előadóestjét január 26-án, szerdán este hat órai kezdettel. Helyszín a Hotel Eger Park Klub lesz.

 

A stand up nagyon népszerű lett az utóbbi időkben. A nagyot csattanó, többnyire egyszerű és közérthető poénokra rendkívül fogékony a közönség. A humornak ez az előadási formája nem csak hazánkban, hanem a világ számos országában is rendkívül népszerű.

 

Ennek a műfajnak egyik mestere Hadházi László, aki a Dumaszínház keretein belül tartja meg humoros előadását. A műsor címe: Légy férfi!

 

Ez a felszólítás gyakran elhangzik a köznyelvben és sokat lehet róla beszélni. Elsősorban a nők szólíthatják fel erre az urakat és ez több helyzetben is lehetséges, illetve felmerülhet, az általános élet folyamán.

 

Bemutatja majd az előadóművész az igazi férfiakat, természetesen szóban, hogy milyen az a férfias viselkedés és mikor alkalmazható. Milyen elvárások vannak egy férfival szemben.

 

Továbbá hasonló kérdéseket taglal, természetesen a legviccesebb formában.

 

Az előadásra belépőjegyeket egységesen 3.990 Ft-os áron lehet váltani.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.