Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Udvaros Dorottya előadása Egerben.

2023.05.24. 11:30:34

Június 7-én, szerdán tart koncertet Udvaros Dorottya színművésznő Egerben, a Bartakovics Béla közösségi Házban, este hét órától. Előadásnak címe: Majdnem valaki. Egy átutazó szemszögéből és története kapcsán alakul a cselekmény egy 30 éve indult eseményből.

tovább...

---

Városi Gyereknap Egerben.

2023.05.16. 16:16:34

Május 27-én, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Városi Gyereknap délelőtt 10 órai kezdettel. A helyszínt az Érsekkert biztosítja. A színpadi előadásokon kívül lesz sok játéklehetőség, fotózás, valamint délután négy órától Tompeti és barátai zárják koncerttel ezt a szép napot.

tovább...

---

Egri Csillag Víkend Egerben.

2023.04.17. 09:58:02

Április 28-án, pénteken kezdődik Egerben az Egri Csillag Weekend a Dobó-téren. Három napon át tart a rendezvény. Több zenekar is fellép, és a jó borok kóstolása mellett, a finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség.

tovább...

---

Hungarikum Piknik Egerben.

2023.04.05. 17:02:38

Április 15-én, pénteken 11 órakor kezdődik Egerben a Hungarikum Piknik a Szépasszony-völgyben és két napon át várja vendégeit. Lesz kézműves udvar és játszóház a gyerekek részére és Hungarikum kóstolóra is sor kerül. Több zenekar ad koncertet és fegyverbemutató is lesz.

tovább...

---

Húsvét az Egri várban.

2023.03.29. 16:55:17

Április 7-én, Nagypénteken kezdődik az Egri-várban a Húsvét ünneplése, négy napos programmal. A vár vitézei és asszonyai is tartanak bemutatókat, fegyverek, korabeli öltözékek és különleges mesterségek megismertetésével. Ezeken felül gasztronómiai előadások is szerepelnek a programok sorában.

tovább...

Hadházi László előadóestje Egerben.

2022.01.18. 16:13:12

A borok városában, Egerben a kultúra is fontos szerepet játszik az emberek életében.

 

Ennek szellemében Hadházi László érkezik ide, hogy megtartsa előadóestjét január 26-án, szerdán este hat órai kezdettel. Helyszín a Hotel Eger Park Klub lesz.

 

A stand up nagyon népszerű lett az utóbbi időkben. A nagyot csattanó, többnyire egyszerű és közérthető poénokra rendkívül fogékony a közönség. A humornak ez az előadási formája nem csak hazánkban, hanem a világ számos országában is rendkívül népszerű.

 

Ennek a műfajnak egyik mestere Hadházi László, aki a Dumaszínház keretein belül tartja meg humoros előadását. A műsor címe: Légy férfi!

 

Ez a felszólítás gyakran elhangzik a köznyelvben és sokat lehet róla beszélni. Elsősorban a nők szólíthatják fel erre az urakat és ez több helyzetben is lehetséges, illetve felmerülhet, az általános élet folyamán.

 

Bemutatja majd az előadóművész az igazi férfiakat, természetesen szóban, hogy milyen az a férfias viselkedés és mikor alkalmazható. Milyen elvárások vannak egy férfival szemben.

 

Továbbá hasonló kérdéseket taglal, természetesen a legviccesebb formában.

 

Az előadásra belépőjegyeket egységesen 3.990 Ft-os áron lehet váltani.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.