Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

KFT koncert Egerben.

2023.11.24. 15:55:01

A KFT zenekar december 9-én, szombaton ad koncertet Egerben, a Brodway Monkey színpadán, este kilenc órai kezdettel. A kapunyitás két órával korábban lesz. Az együttes egy válogatást ad elő a legkedveltebb dalaiból.

tovább...

---

Liptai Claudia önálló estje Egerben.

2023.11.08. 16:00:59

November 21-én, kedden Liptai Claudia érkezik Egerbe, hogy megtartsa önálló előadó estjét a Bartakovics Béla Közösségi Házban, 19 órai kezdettel. A művésznő sokoldalú személyiség és ez a tény ebben az előadásban is minden bizonnyal meg fog mutatkozni.

tovább...

---

A Blahalousiana együtes koncertje Egerben.

2023.10.25. 12:49:54

November 4-én, szombaton érkezik Egerbe a Blahalousiana zenekar, hogy megtartsa koncertjét a Brodway Monkey nevű helyen, 19 órai kezdettel. Előadnak majd régi és új dalokat egyaránt. A Zorka együttes vendégzenekarként lép fel előadásuk közben, tovább emelve az est színvonalát.

tovább...

---

A Bikavér ünnepe Egerben.

2023.10.10. 16:59:29

Október 18-án, szerdán kezdődik Egerben a Bikavér Ünnepe az Érsekkertben és a következő szombatig várja vendégeit. Több művész szórakoztatja majd a megjelenteket. Lesz borkóstolás és pincetúra is. Finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség, kiváló éttermek jóvoltából.

tovább...

---

Ünnepi Gálahangverseny Egerben

2023.09.26. 12:17:24

Október elsején van a zene világnapja és ebből az alkalomból ünnepi Gálahangversenyt rendeznek Egerben a Bartakovics Béla Közösségi Házban október 6-án, pénteken este hét órai kezdettel. A városi zenekarok adják majd elő ismert, közkedvelt dalaikat.

tovább...

A Gárdonyi Géza Színház programja Egerben.

2021.12.27. 12:48:15

 

 

Egerben a színházlátogatók nagyon várják a jövő év első részében műsoron szereplő előadásokat. Ezekből adunk egy kis ízelítőt.

 

Január 11-én, kedden, a Stúdió Színpadon a „Páratlan páros” című darab lesz bemutatva este hét órai kezdettel.

 

Másnap a Nagyszínpadon szintén 19 órai kezdettel a „Pletykák” címmel láthatnak egy előadást. A következő napon ugyanez ismétlődik meg.

 

Január 14-én, pénteken, ismét a Stúdió Színpadra irányulhat a figyelem. Este hét órától a „tik-tak…BUMM” című darab arathat sikert.

 

Másnap, szombaton szintén ez az előadás kerül a közönség elé.

 

Január 18-án, kedden, a Stúdió Színpad folytatja előadássorozatát az „Ahogy tetszik” című Shakespeare darabbal 19 órai kezdettel.

 

Január 19-én, szerdán már délelőtt is lesz bemutató a Stúdió Színpadon, 10 órakor. Az előadás címe: A Rátóti csikótojás. Ez alkalommal elsősorban a gyerekek szórakozhatnak jól a műsor folyamán, ami a következő napon ismétlésre kerül.

 

A további napokon is egész hónapban este hét órai kezdettel láthatnak a nézők.

 

Színműveket, drámákat és vígjátékokat. Január 29-én, szombaton már délután három órától játsszák a Nagyszínpadon, a „Nagymama” című Csiky Gergely által szerzett művet.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.