Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

A Bor Ünnepe Egerben

2024.07.04. 11:56:03

Július 11-én, csütörtökön kezdődik Eger városában az Egri Bor Ünnepe. A finom nedűk állnak majd a figyelem középpontjában. Több fellépő is szórakoztatja a vendégeket három napon át. Borlovagrend kitüntetés is átadásra kerül.

tovább...

---

Kaláka Fesztivál Egerben.

2024.06.20. 17:43:20

Június 27-én, csütörtökön kezdődik Egerben a 44. Kaláka Fesztivál és négy napon át várja a látogatókat. Sokrétű zenei előadások mellett a kicsikre is gondolva, Gyerekfesztivál lesz, bábjátékkal, vándor játszótérrel és fotószínházzal a Rutkai Bori

tovább...

---

Napbor Ünnep Egerben.

2024.06.06. 12:31:41

Június 15-én, szombaton rendezik meg Egerben a Napbor Ünnepét, melyet St. Andrea nap alkalmából tartanak meg évente. Délben indul a programok sora. Pincelátogatással lesz lehetőség a jó borok kóstolására. Zenés programok is emelik majd az esemény színvonalát.

tovább...

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

A Gárdonyi Géza Színház programja Egerben.

2021.12.27. 12:48:15

 

 

Egerben a színházlátogatók nagyon várják a jövő év első részében műsoron szereplő előadásokat. Ezekből adunk egy kis ízelítőt.

 

Január 11-én, kedden, a Stúdió Színpadon a „Páratlan páros” című darab lesz bemutatva este hét órai kezdettel.

 

Másnap a Nagyszínpadon szintén 19 órai kezdettel a „Pletykák” címmel láthatnak egy előadást. A következő napon ugyanez ismétlődik meg.

 

Január 14-én, pénteken, ismét a Stúdió Színpadra irányulhat a figyelem. Este hét órától a „tik-tak…BUMM” című darab arathat sikert.

 

Másnap, szombaton szintén ez az előadás kerül a közönség elé.

 

Január 18-án, kedden, a Stúdió Színpad folytatja előadássorozatát az „Ahogy tetszik” című Shakespeare darabbal 19 órai kezdettel.

 

Január 19-én, szerdán már délelőtt is lesz bemutató a Stúdió Színpadon, 10 órakor. Az előadás címe: A Rátóti csikótojás. Ez alkalommal elsősorban a gyerekek szórakozhatnak jól a műsor folyamán, ami a következő napon ismétlésre kerül.

 

A további napokon is egész hónapban este hét órai kezdettel láthatnak a nézők.

 

Színműveket, drámákat és vígjátékokat. Január 29-én, szombaton már délután három órától játsszák a Nagyszínpadon, a „Nagymama” című Csiky Gergely által szerzett művet.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.