Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Udvaros Dorottya előadása Egerben.

2023.05.24. 11:30:34

Június 7-én, szerdán tart koncertet Udvaros Dorottya színművésznő Egerben, a Bartakovics Béla közösségi Házban, este hét órától. Előadásnak címe: Majdnem valaki. Egy átutazó szemszögéből és története kapcsán alakul a cselekmény egy 30 éve indult eseményből.

tovább...

---

Városi Gyereknap Egerben.

2023.05.16. 16:16:34

Május 27-én, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Városi Gyereknap délelőtt 10 órai kezdettel. A helyszínt az Érsekkert biztosítja. A színpadi előadásokon kívül lesz sok játéklehetőség, fotózás, valamint délután négy órától Tompeti és barátai zárják koncerttel ezt a szép napot.

tovább...

---

Egri Csillag Víkend Egerben.

2023.04.17. 09:58:02

Április 28-án, pénteken kezdődik Egerben az Egri Csillag Weekend a Dobó-téren. Három napon át tart a rendezvény. Több zenekar is fellép, és a jó borok kóstolása mellett, a finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség.

tovább...

---

Hungarikum Piknik Egerben.

2023.04.05. 17:02:38

Április 15-én, pénteken 11 órakor kezdődik Egerben a Hungarikum Piknik a Szépasszony-völgyben és két napon át várja vendégeit. Lesz kézműves udvar és játszóház a gyerekek részére és Hungarikum kóstolóra is sor kerül. Több zenekar ad koncertet és fegyverbemutató is lesz.

tovább...

---

Húsvét az Egri várban.

2023.03.29. 16:55:17

Április 7-én, Nagypénteken kezdődik az Egri-várban a Húsvét ünneplése, négy napos programmal. A vár vitézei és asszonyai is tartanak bemutatókat, fegyverek, korabeli öltözékek és különleges mesterségek megismertetésével. Ezeken felül gasztronómiai előadások is szerepelnek a programok sorában.

tovább...

A Gárdonyi Géza Színház programja Egerben.

2021.12.27. 12:48:15

 

 

Egerben a színházlátogatók nagyon várják a jövő év első részében műsoron szereplő előadásokat. Ezekből adunk egy kis ízelítőt.

 

Január 11-én, kedden, a Stúdió Színpadon a „Páratlan páros” című darab lesz bemutatva este hét órai kezdettel.

 

Másnap a Nagyszínpadon szintén 19 órai kezdettel a „Pletykák” címmel láthatnak egy előadást. A következő napon ugyanez ismétlődik meg.

 

Január 14-én, pénteken, ismét a Stúdió Színpadra irányulhat a figyelem. Este hét órától a „tik-tak…BUMM” című darab arathat sikert.

 

Másnap, szombaton szintén ez az előadás kerül a közönség elé.

 

Január 18-án, kedden, a Stúdió Színpad folytatja előadássorozatát az „Ahogy tetszik” című Shakespeare darabbal 19 órai kezdettel.

 

Január 19-én, szerdán már délelőtt is lesz bemutató a Stúdió Színpadon, 10 órakor. Az előadás címe: A Rátóti csikótojás. Ez alkalommal elsősorban a gyerekek szórakozhatnak jól a műsor folyamán, ami a következő napon ismétlésre kerül.

 

A további napokon is egész hónapban este hét órai kezdettel láthatnak a nézők.

 

Színműveket, drámákat és vígjátékokat. Január 29-én, szombaton már délután három órától játsszák a Nagyszínpadon, a „Nagymama” című Csiky Gergely által szerzett művet.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.