Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Advent Egerben.

2022.11.17. 11:55:36

November végétől december 23-ig Egerben az Adventi programok lesznek a fontos, nagy események. Vasárnaponként Adventi gyertyagyújtással és szinte minden nap zenekari és egyéni előadói fellépésekkel tarkított előadásokon tapsolhatnak a vendégek. A gyerekek részére is lesznek kedves műsorok.

tovább...

---

Bor és Csokoládé Kóstoló Egerben.

2022.11.08. 17:36:48

November 26-án, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Bor és Csokoládé Kóstoló a Tóth Pincészetben 18 órai kezdettel. Hat fajta bort és ugyanennyi féle csokoládét lehet megízlelni a nap folyamán a szakértők által ajánlott párosításban. Remek programnak ígérkezik.

tovább...

---

Kamaraopera Fezstivál Egerben.

2022.10.31. 10:17:31

November 12-én, szombaton rendezik meg Egerben a Kamaraopera Fesztivált a Bartakovics Béla Közösségi Házban este hét órai kezdettel. Neves előadó művészek kiváló előadásán szórakozhat a közönség, az Egri Szimfonikus Zenekar kíséretével. Vezényel Szabó Sípos Máté.

tovább...

---

Rege Halloween Egerben.

2022.10.14. 16:54:45

Október 29-én, szombaton este Rege Halloween buli lesz Egerben este hat órai kezdettel. A vendégfogadás ajándékpezsgő kínálásával kezdődik. 21 órától Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar lép fel, majd DJ Barta Zsolt zenéjére táncolhatnak a vendégek akár hajnalig.

tovább...

---

John Lennon Emlékkoncert Egerben.

2022.09.25. 12:13:47

Október 8-án, szombaton John Lennon emlékeset lesz Egerben, a Road Beatles Múzeumban este hat órai kezdettel. A nagy zenészre hasonlító argentin származású Javier Parisi énekli majd a híres, kedvelt dalokat, akinek a hangszíne sem sokkal marad el John Lennonétól.

tovább...

A Gárdonyi Géza Színház programja Egerben.

2021.12.27. 12:48:15

 

 

Egerben a színházlátogatók nagyon várják a jövő év első részében műsoron szereplő előadásokat. Ezekből adunk egy kis ízelítőt.

 

Január 11-én, kedden, a Stúdió Színpadon a „Páratlan páros” című darab lesz bemutatva este hét órai kezdettel.

 

Másnap a Nagyszínpadon szintén 19 órai kezdettel a „Pletykák” címmel láthatnak egy előadást. A következő napon ugyanez ismétlődik meg.

 

Január 14-én, pénteken, ismét a Stúdió Színpadra irányulhat a figyelem. Este hét órától a „tik-tak…BUMM” című darab arathat sikert.

 

Másnap, szombaton szintén ez az előadás kerül a közönség elé.

 

Január 18-án, kedden, a Stúdió Színpad folytatja előadássorozatát az „Ahogy tetszik” című Shakespeare darabbal 19 órai kezdettel.

 

Január 19-én, szerdán már délelőtt is lesz bemutató a Stúdió Színpadon, 10 órakor. Az előadás címe: A Rátóti csikótojás. Ez alkalommal elsősorban a gyerekek szórakozhatnak jól a műsor folyamán, ami a következő napon ismétlésre kerül.

 

A további napokon is egész hónapban este hét órai kezdettel láthatnak a nézők.

 

Színműveket, drámákat és vígjátékokat. Január 29-én, szombaton már délután három órától játsszák a Nagyszínpadon, a „Nagymama” című Csiky Gergely által szerzett művet.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.