Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

A Bor Ünnepe Egerben

2024.07.04. 11:56:03

Július 11-én, csütörtökön kezdődik Eger városában az Egri Bor Ünnepe. A finom nedűk állnak majd a figyelem középpontjában. Több fellépő is szórakoztatja a vendégeket három napon át. Borlovagrend kitüntetés is átadásra kerül.

tovább...

---

Kaláka Fesztivál Egerben.

2024.06.20. 17:43:20

Június 27-én, csütörtökön kezdődik Egerben a 44. Kaláka Fesztivál és négy napon át várja a látogatókat. Sokrétű zenei előadások mellett a kicsikre is gondolva, Gyerekfesztivál lesz, bábjátékkal, vándor játszótérrel és fotószínházzal a Rutkai Bori

tovább...

---

Napbor Ünnep Egerben.

2024.06.06. 12:31:41

Június 15-én, szombaton rendezik meg Egerben a Napbor Ünnepét, melyet St. Andrea nap alkalmából tartanak meg évente. Délben indul a programok sora. Pincelátogatással lesz lehetőség a jó borok kóstolására. Zenés programok is emelik majd az esemény színvonalát.

tovább...

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

Mikulásváró koncert Egrben.

2021.11.19. 12:49:32

 

 

 

A borok városában, Egerben is szeretettel várják a gyerekek a mikulást. Ennek kapcsán Mikulásváró koncertet ad a Kiskalász zenekar a helyi Kulturális és Szabadidő

 

Központban, december 4-én, szombaton délelőtt 10 órai kezdettel.

 

A kicsik számára sok meglepetést készítettek elő a rendezők és a figyelmüket is felhívják, hogy aki akarja, hozza magával a legkedvesebb dalát vagy versét.

 

Melyik apróság ne várná a mikulással való találkozást és az ajándékokat, melyeket átad majd nekik. Az erre való várakozási idő sokkal jobban telik egy zenés műsorral, ahol Kiskalász zenekar a legszebb, alkalomhoz illő dalokkal szórakoztatja őket, játékos formában.

 

Az együttes 2009-ben alakult és azóta saját szerzeményű megzenésített kedveskedik a gyerekeknek. Ez az ünnep erre is kiválóan alkalmas. Karácsonyra is készülnek szép dalokkal, melyeket szintén koncertek keretein belül tárnak majd a gyerekek elé, de felnőtt kísérőik sem fognak unatkozni.

 

Jelenleg négy tagból áll a társulat. Hat nagylemezük jelent meg az elmúlt tizenkét év folyamán, ebből kettő aranylemez lett, ezeket a Fonogram díjra is jelölték.

 

Az előadásra belépőjegyeket egységesen 800 Ft-os áron lehet váltani.

 

Weblapkészítő: Avasweb Kft.