Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Udvaros Dorottya előadása Egerben.

2023.05.24. 11:30:34

Június 7-én, szerdán tart koncertet Udvaros Dorottya színművésznő Egerben, a Bartakovics Béla közösségi Házban, este hét órától. Előadásnak címe: Majdnem valaki. Egy átutazó szemszögéből és története kapcsán alakul a cselekmény egy 30 éve indult eseményből.

tovább...

---

Városi Gyereknap Egerben.

2023.05.16. 16:16:34

Május 27-én, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Városi Gyereknap délelőtt 10 órai kezdettel. A helyszínt az Érsekkert biztosítja. A színpadi előadásokon kívül lesz sok játéklehetőség, fotózás, valamint délután négy órától Tompeti és barátai zárják koncerttel ezt a szép napot.

tovább...

---

Egri Csillag Víkend Egerben.

2023.04.17. 09:58:02

Április 28-án, pénteken kezdődik Egerben az Egri Csillag Weekend a Dobó-téren. Három napon át tart a rendezvény. Több zenekar is fellép, és a jó borok kóstolása mellett, a finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség.

tovább...

---

Hungarikum Piknik Egerben.

2023.04.05. 17:02:38

Április 15-én, pénteken 11 órakor kezdődik Egerben a Hungarikum Piknik a Szépasszony-völgyben és két napon át várja vendégeit. Lesz kézműves udvar és játszóház a gyerekek részére és Hungarikum kóstolóra is sor kerül. Több zenekar ad koncertet és fegyverbemutató is lesz.

tovább...

---

Húsvét az Egri várban.

2023.03.29. 16:55:17

Április 7-én, Nagypénteken kezdődik az Egri-várban a Húsvét ünneplése, négy napos programmal. A vár vitézei és asszonyai is tartanak bemutatókat, fegyverek, korabeli öltözékek és különleges mesterségek megismertetésével. Ezeken felül gasztronómiai előadások is szerepelnek a programok sorában.

tovább...

Mikulásváró koncert Egrben.

2021.11.19. 12:49:32

 

 

 

A borok városában, Egerben is szeretettel várják a gyerekek a mikulást. Ennek kapcsán Mikulásváró koncertet ad a Kiskalász zenekar a helyi Kulturális és Szabadidő

 

Központban, december 4-én, szombaton délelőtt 10 órai kezdettel.

 

A kicsik számára sok meglepetést készítettek elő a rendezők és a figyelmüket is felhívják, hogy aki akarja, hozza magával a legkedvesebb dalát vagy versét.

 

Melyik apróság ne várná a mikulással való találkozást és az ajándékokat, melyeket átad majd nekik. Az erre való várakozási idő sokkal jobban telik egy zenés műsorral, ahol Kiskalász zenekar a legszebb, alkalomhoz illő dalokkal szórakoztatja őket, játékos formában.

 

Az együttes 2009-ben alakult és azóta saját szerzeményű megzenésített kedveskedik a gyerekeknek. Ez az ünnep erre is kiválóan alkalmas. Karácsonyra is készülnek szép dalokkal, melyeket szintén koncertek keretein belül tárnak majd a gyerekek elé, de felnőtt kísérőik sem fognak unatkozni.

 

Jelenleg négy tagból áll a társulat. Hat nagylemezük jelent meg az elmúlt tizenkét év folyamán, ebből kettő aranylemez lett, ezeket a Fonogram díjra is jelölték.

 

Az előadásra belépőjegyeket egységesen 800 Ft-os áron lehet váltani.

 

Weblapkészítő: Avasweb Kft.