Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Hadházi László előadóestje Egerben.

2022.01.18. 16:13:12

Január 26-án, szerdán Hadházi László tart előadást Egerben a Hotel Eger Park Klubban 18 órai kezdettel. A műsor címe: Légy férfi! A Dumaszínház tagja nagyon vicces est keretein belül irányítja a figyelmet erre a témára, mely mindenki számára rendkívüli derűt ígér.

tovább...

---

A Gárdonyi Géza Színház programja Egerben.

2021.12.27. 12:48:15

Egerben a Gárdonyi Géza Színház a jövő év első heteiben csaknem minden nap műsorra tűz egy előadást, többségében este hét órai kezdettel. A gyerekeknek egy alkalommal délelőtt 10 órakor kezdődik a mesejáték. Drámákat, színműveket, vígjátékokat egyaránt láthat a közönség.

tovább...

---

Szilveszter Egerben.

2021.12.21. 12:04:57

Egerben a Dobó-téren kerülnek megrendezésre idén a szilveszteri mulatságok, természetesen az év utolsó éjszakáján. Zoltán erika ad koncertet. Dj Hütter gondoskodik a jó zenéről és lézer show is szerepel a programban. A tánc és az önfeledt mulatság kifulladásig tart majd.

tovább...

---

Advent Egerben.

2021.11.27. 10:56:17

Adventi ünnepségek, kiállítások lesznek Egerben november 27-től Karácsonyig. Főleg a kicsik részére játszóházat és meseudvart és Jégpalotát alakítanak ki a rendezők. Kiállítások megtekintésére is lesz lehetőség. Fellépnek zenekarok és egyéni előadók is szinte minden nap.

tovább...

---

Mikulásváró koncert Egrben.

2021.11.19. 12:49:32

December 4-én, szombaton érkezik Egerbe a Kiskalász zenekar, hogy megtartsa előadását a gyerekek részére, a helyi Kulturális és Szabadidő Központban, délelőtt 10 órai kezdettel. Az együttes saját szerzeményű dalokat ad majd elő a kicsiknek ezen a jeles napon, melyeket nagy várakozás előz meg.

tovább...

Mikulásváró koncert Egrben.

2021.11.19. 12:49:32

 

 

 

A borok városában, Egerben is szeretettel várják a gyerekek a mikulást. Ennek kapcsán Mikulásváró koncertet ad a Kiskalász zenekar a helyi Kulturális és Szabadidő

 

Központban, december 4-én, szombaton délelőtt 10 órai kezdettel.

 

A kicsik számára sok meglepetést készítettek elő a rendezők és a figyelmüket is felhívják, hogy aki akarja, hozza magával a legkedvesebb dalát vagy versét.

 

Melyik apróság ne várná a mikulással való találkozást és az ajándékokat, melyeket átad majd nekik. Az erre való várakozási idő sokkal jobban telik egy zenés műsorral, ahol Kiskalász zenekar a legszebb, alkalomhoz illő dalokkal szórakoztatja őket, játékos formában.

 

Az együttes 2009-ben alakult és azóta saját szerzeményű megzenésített kedveskedik a gyerekeknek. Ez az ünnep erre is kiválóan alkalmas. Karácsonyra is készülnek szép dalokkal, melyeket szintén koncertek keretein belül tárnak majd a gyerekek elé, de felnőtt kísérőik sem fognak unatkozni.

 

Jelenleg négy tagból áll a társulat. Hat nagylemezük jelent meg az elmúlt tizenkét év folyamán, ebből kettő aranylemez lett, ezeket a Fonogram díjra is jelölték.

 

Az előadásra belépőjegyeket egységesen 800 Ft-os áron lehet váltani.

 

Weblapkészítő: Avasweb Kft.