Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Advent Egerben.

2022.11.17. 11:55:36

November végétől december 23-ig Egerben az Adventi programok lesznek a fontos, nagy események. Vasárnaponként Adventi gyertyagyújtással és szinte minden nap zenekari és egyéni előadói fellépésekkel tarkított előadásokon tapsolhatnak a vendégek. A gyerekek részére is lesznek kedves műsorok.

tovább...

---

Bor és Csokoládé Kóstoló Egerben.

2022.11.08. 17:36:48

November 26-án, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Bor és Csokoládé Kóstoló a Tóth Pincészetben 18 órai kezdettel. Hat fajta bort és ugyanennyi féle csokoládét lehet megízlelni a nap folyamán a szakértők által ajánlott párosításban. Remek programnak ígérkezik.

tovább...

---

Kamaraopera Fezstivál Egerben.

2022.10.31. 10:17:31

November 12-én, szombaton rendezik meg Egerben a Kamaraopera Fesztivált a Bartakovics Béla Közösségi Házban este hét órai kezdettel. Neves előadó művészek kiváló előadásán szórakozhat a közönség, az Egri Szimfonikus Zenekar kíséretével. Vezényel Szabó Sípos Máté.

tovább...

---

Rege Halloween Egerben.

2022.10.14. 16:54:45

Október 29-én, szombaton este Rege Halloween buli lesz Egerben este hat órai kezdettel. A vendégfogadás ajándékpezsgő kínálásával kezdődik. 21 órától Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar lép fel, majd DJ Barta Zsolt zenéjére táncolhatnak a vendégek akár hajnalig.

tovább...

---

John Lennon Emlékkoncert Egerben.

2022.09.25. 12:13:47

Október 8-án, szombaton John Lennon emlékeset lesz Egerben, a Road Beatles Múzeumban este hat órai kezdettel. A nagy zenészre hasonlító argentin származású Javier Parisi énekli majd a híres, kedvelt dalokat, akinek a hangszíne sem sokkal marad el John Lennonétól.

tovább...

Mikulásváró koncert Egrben.

2021.11.19. 12:49:32

 

 

 

A borok városában, Egerben is szeretettel várják a gyerekek a mikulást. Ennek kapcsán Mikulásváró koncertet ad a Kiskalász zenekar a helyi Kulturális és Szabadidő

 

Központban, december 4-én, szombaton délelőtt 10 órai kezdettel.

 

A kicsik számára sok meglepetést készítettek elő a rendezők és a figyelmüket is felhívják, hogy aki akarja, hozza magával a legkedvesebb dalát vagy versét.

 

Melyik apróság ne várná a mikulással való találkozást és az ajándékokat, melyeket átad majd nekik. Az erre való várakozási idő sokkal jobban telik egy zenés műsorral, ahol Kiskalász zenekar a legszebb, alkalomhoz illő dalokkal szórakoztatja őket, játékos formában.

 

Az együttes 2009-ben alakult és azóta saját szerzeményű megzenésített kedveskedik a gyerekeknek. Ez az ünnep erre is kiválóan alkalmas. Karácsonyra is készülnek szép dalokkal, melyeket szintén koncertek keretein belül tárnak majd a gyerekek elé, de felnőtt kísérőik sem fognak unatkozni.

 

Jelenleg négy tagból áll a társulat. Hat nagylemezük jelent meg az elmúlt tizenkét év folyamán, ebből kettő aranylemez lett, ezeket a Fonogram díjra is jelölték.

 

Az előadásra belépőjegyeket egységesen 800 Ft-os áron lehet váltani.

 

Weblapkészítő: Avasweb Kft.