Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

KFT koncert Egerben.

2023.11.24. 15:55:01

A KFT zenekar december 9-én, szombaton ad koncertet Egerben, a Brodway Monkey színpadán, este kilenc órai kezdettel. A kapunyitás két órával korábban lesz. Az együttes egy válogatást ad elő a legkedveltebb dalaiból.

tovább...

---

Liptai Claudia önálló estje Egerben.

2023.11.08. 16:00:59

November 21-én, kedden Liptai Claudia érkezik Egerbe, hogy megtartsa önálló előadó estjét a Bartakovics Béla Közösségi Házban, 19 órai kezdettel. A művésznő sokoldalú személyiség és ez a tény ebben az előadásban is minden bizonnyal meg fog mutatkozni.

tovább...

---

A Blahalousiana együtes koncertje Egerben.

2023.10.25. 12:49:54

November 4-én, szombaton érkezik Egerbe a Blahalousiana zenekar, hogy megtartsa koncertjét a Brodway Monkey nevű helyen, 19 órai kezdettel. Előadnak majd régi és új dalokat egyaránt. A Zorka együttes vendégzenekarként lép fel előadásuk közben, tovább emelve az est színvonalát.

tovább...

---

A Bikavér ünnepe Egerben.

2023.10.10. 16:59:29

Október 18-án, szerdán kezdődik Egerben a Bikavér Ünnepe az Érsekkertben és a következő szombatig várja vendégeit. Több művész szórakoztatja majd a megjelenteket. Lesz borkóstolás és pincetúra is. Finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség, kiváló éttermek jóvoltából.

tovább...

---

Ünnepi Gálahangverseny Egerben

2023.09.26. 12:17:24

Október elsején van a zene világnapja és ebből az alkalomból ünnepi Gálahangversenyt rendeznek Egerben a Bartakovics Béla Közösségi Házban október 6-án, pénteken este hét órai kezdettel. A városi zenekarok adják majd elő ismert, közkedvelt dalaikat.

tovább...

Mikulásváró koncert Egrben.

2021.11.19. 12:49:32

 

 

 

A borok városában, Egerben is szeretettel várják a gyerekek a mikulást. Ennek kapcsán Mikulásváró koncertet ad a Kiskalász zenekar a helyi Kulturális és Szabadidő

 

Központban, december 4-én, szombaton délelőtt 10 órai kezdettel.

 

A kicsik számára sok meglepetést készítettek elő a rendezők és a figyelmüket is felhívják, hogy aki akarja, hozza magával a legkedvesebb dalát vagy versét.

 

Melyik apróság ne várná a mikulással való találkozást és az ajándékokat, melyeket átad majd nekik. Az erre való várakozási idő sokkal jobban telik egy zenés műsorral, ahol Kiskalász zenekar a legszebb, alkalomhoz illő dalokkal szórakoztatja őket, játékos formában.

 

Az együttes 2009-ben alakult és azóta saját szerzeményű megzenésített kedveskedik a gyerekeknek. Ez az ünnep erre is kiválóan alkalmas. Karácsonyra is készülnek szép dalokkal, melyeket szintén koncertek keretein belül tárnak majd a gyerekek elé, de felnőtt kísérőik sem fognak unatkozni.

 

Jelenleg négy tagból áll a társulat. Hat nagylemezük jelent meg az elmúlt tizenkét év folyamán, ebből kettő aranylemez lett, ezeket a Fonogram díjra is jelölték.

 

Az előadásra belépőjegyeket egységesen 800 Ft-os áron lehet váltani.

 

Weblapkészítő: Avasweb Kft.