Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Udvaros Dorottya előadása Egerben.

2023.05.24. 11:30:34

Június 7-én, szerdán tart koncertet Udvaros Dorottya színművésznő Egerben, a Bartakovics Béla közösségi Házban, este hét órától. Előadásnak címe: Majdnem valaki. Egy átutazó szemszögéből és története kapcsán alakul a cselekmény egy 30 éve indult eseményből.

tovább...

---

Városi Gyereknap Egerben.

2023.05.16. 16:16:34

Május 27-én, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Városi Gyereknap délelőtt 10 órai kezdettel. A helyszínt az Érsekkert biztosítja. A színpadi előadásokon kívül lesz sok játéklehetőség, fotózás, valamint délután négy órától Tompeti és barátai zárják koncerttel ezt a szép napot.

tovább...

---

Egri Csillag Víkend Egerben.

2023.04.17. 09:58:02

Április 28-án, pénteken kezdődik Egerben az Egri Csillag Weekend a Dobó-téren. Három napon át tart a rendezvény. Több zenekar is fellép, és a jó borok kóstolása mellett, a finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség.

tovább...

---

Hungarikum Piknik Egerben.

2023.04.05. 17:02:38

Április 15-én, pénteken 11 órakor kezdődik Egerben a Hungarikum Piknik a Szépasszony-völgyben és két napon át várja vendégeit. Lesz kézműves udvar és játszóház a gyerekek részére és Hungarikum kóstolóra is sor kerül. Több zenekar ad koncertet és fegyverbemutató is lesz.

tovább...

---

Húsvét az Egri várban.

2023.03.29. 16:55:17

Április 7-én, Nagypénteken kezdődik az Egri-várban a Húsvét ünneplése, négy napos programmal. A vár vitézei és asszonyai is tartanak bemutatókat, fegyverek, korabeli öltözékek és különleges mesterségek megismertetésével. Ezeken felül gasztronómiai előadások is szerepelnek a programok sorában.

tovább...

Halász Judit koncert Egerben.

2021.06.23. 10:59:53

 

A borok városában, Egerben a járvány óta több művész is fellépett és ezt a hagyományt a rendezők a mai napig sem kívánják megszüntetni.

 

Július 10-én, szombaton, Halász Jutka érkezik ide, hogy megtartsa előadását a Bartakovics Béla Közösségi Házban 15 órai kezdettel.

 

A művésznő színészi munkája mellett nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy magyar költők megzenésített verseit énekelje, elsősorban a gyerekek számára.

 

Műsorának címe: Játszunk együtt. Ez azért is találó, mert ő játszik a gyerekekkel az előadása teljes időtartama alatt, ezért a kicsik megszerették az elmúlt években és népszerűsége azóta sem csökkent.

 

Több színházi szerepe mellett, a magyar filmjátszás jelentős egyénisége is.

Pályafutása közel hatvan éve, 1962-ben indult és az eltelt évek alatt olyan sok kitüntetést és díjat kapott, hogy ezek részletes felsorolása csaknem lehetetlen feladat lenne. Ezek közül is kiemelkedő talán a 2001-ben átvett Kossuth-díj.

 

Több nagylemeze mellett két daloskönyve is megjelent.

 

A szombat délután célja, hogy a kicsik jól szórakozzanak egy kedves előadás keretein belül és még jobban megkedveljék, a magyar költök szövegére írt zenét.

 

Belépőjegyeket gyerekek 3.000 Ft-ért válthatnak, míg a felnőtt részére 3.500 Ft-ba kerül a részvétel.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.