Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Borok Bálja Egerben.

2023.01.17. 18:00:23

Január 29-én, vasárnap este fél hétkor kezdődik Egerben a Borok Bálja. A Borbárban különleges, finom borok kóstolására lesz lehetőség. Bortermelőkkel is lehet beszélgetni. Négy fogásos vacsora várja a vendégeket. Éjfélkor tombola sorsolás lesz, majd tánc, egészen hajnalig.

tovább...

---

Sanzonest és beszélgetés Egerben.

2023.01.03. 17:35:32

Január 17-én, kedden este hét órától Sanzonest és beszélgetés lesz Egerben a Bartakovics Béla Közösségi Házban, 19 órai kezdettel. Az előadó Pokorny Lia színművésznő lesz. A dalok előadása mellett beszélgetni is fog Gönczi Dorkával Coach-Mediátorral sok mindenről.

tovább...

---

Újévi Koncert Egerben.

2022.12.21. 16:30:49

Január 1-én, vasárnap, újév napján nagyszabású koncert lesz Egerben a Gárdonyi Géza Színházban délután négy és este hét órai kezdettel. Több művész és két zenekar is közreműködik ezen az eseményen. A házigazda Tóth Levente színművész lesz.

tovább...

---

Karácsonyváró koncertek Egerben.

2022.12.13. 17:04:06

December 23-án, pénteken lép fel a Dobó-téren a Szabó család és a Kiscsillag együttes. A zenekarok az ünnepek jegyében adnak koncertet. Karácsony előtt több napon át lesznek műsorok, ünnepi rendezvények szinte valamennyi korosztály részére.

tovább...

---

Advent Egerben.

2022.11.17. 11:55:36

November végétől december 23-ig Egerben az Adventi programok lesznek a fontos, nagy események. Vasárnaponként Adventi gyertyagyújtással és szinte minden nap zenekari és egyéni előadói fellépésekkel tarkított előadásokon tapsolhatnak a vendégek. A gyerekek részére is lesznek kedves műsorok.

tovább...

Halász Judit koncert Egerben.

2021.06.23. 10:59:53

 

A borok városában, Egerben a járvány óta több művész is fellépett és ezt a hagyományt a rendezők a mai napig sem kívánják megszüntetni.

 

Július 10-én, szombaton, Halász Jutka érkezik ide, hogy megtartsa előadását a Bartakovics Béla Közösségi Házban 15 órai kezdettel.

 

A művésznő színészi munkája mellett nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy magyar költők megzenésített verseit énekelje, elsősorban a gyerekek számára.

 

Műsorának címe: Játszunk együtt. Ez azért is találó, mert ő játszik a gyerekekkel az előadása teljes időtartama alatt, ezért a kicsik megszerették az elmúlt években és népszerűsége azóta sem csökkent.

 

Több színházi szerepe mellett, a magyar filmjátszás jelentős egyénisége is.

Pályafutása közel hatvan éve, 1962-ben indult és az eltelt évek alatt olyan sok kitüntetést és díjat kapott, hogy ezek részletes felsorolása csaknem lehetetlen feladat lenne. Ezek közül is kiemelkedő talán a 2001-ben átvett Kossuth-díj.

 

Több nagylemeze mellett két daloskönyve is megjelent.

 

A szombat délután célja, hogy a kicsik jól szórakozzanak egy kedves előadás keretein belül és még jobban megkedveljék, a magyar költök szövegére írt zenét.

 

Belépőjegyeket gyerekek 3.000 Ft-ért válthatnak, míg a felnőtt részére 3.500 Ft-ba kerül a részvétel.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.