Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Péter Szabó Szilvia koncert Egerben.

2021.09.07. 11:39:11

Szeptember 19-én, szombaton ad koncertet a NOX együttes és Péter Szabó Szilvia énekesnő Egerben a Márai Szabadidő Központban, este hét órai kezdettel. Az előadáson elhangzanak majd a legsikeresebb dalok és ismertetik a csapat két évtizedes pályafutásának eseményeit.

tovább...

---

Néptánc Fesztivál Egerben.

2021.08.28. 11:56:28

Szeptember 10-én, pénteken kezdődik Egerben a Szederinda Néptánc Fesztivál és egészen vasárnapig várja vendégeit. Hazai és külföldi néptánc együttesek egyaránt fellépnek majd, több helyszínen. Ezen felül egyéni népdalénekesek és népzenészek is megtartják előadásukat. Népművészeti vásár is lesz.

tovább...

---

Egri bikavér Ünnep.

2021.08.16. 12:22:54

Augusztus 26-án, csütörtökön kezdődik Egerben a három napos Bikavér Ünnep az Érsekkert árnyas fái alatt. A borok mellett jó ételek várják a vendégeket és több zenei műsort is láthatnak az érdeklődők. Minden korosztály megtalálja majd a szórakozási lehetőségét.

tovább...

---

Egri Csillag Veekend Egerben.

2021.07.28. 12:31:08

Augusztus 5-én, csütörtökön kezdődik Egerben az Egri Csillag Veekend a Dobó István téren és négy napon át, vasárnapig várja vendégeit. Zenei műsorok, jó borok, egyéb italok és kiváló ételek biztosítják a teljes ellátást és a kiváló szórakozást.

tovább...

---

Karthago koncert Egerben.

2021.07.08. 12:09:23

Július 17-én, szombaton ad koncertet Egerben a Karthagó együttes a Líceumban 21 órai kezdettel. A társulat negyvenkét éve alakult és azóta is említésre méltó népszerűségnek örvend. Ezen az estén elhangzanak majd a legkedveltebb, népszerű dalok, melyek sikeressé tették a zenekart.

tovább...

Halász Judit koncert Egerben.

2021.06.23. 10:59:53

 

A borok városában, Egerben a járvány óta több művész is fellépett és ezt a hagyományt a rendezők a mai napig sem kívánják megszüntetni.

 

Július 10-én, szombaton, Halász Jutka érkezik ide, hogy megtartsa előadását a Bartakovics Béla Közösségi Házban 15 órai kezdettel.

 

A művésznő színészi munkája mellett nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy magyar költők megzenésített verseit énekelje, elsősorban a gyerekek számára.

 

Műsorának címe: Játszunk együtt. Ez azért is találó, mert ő játszik a gyerekekkel az előadása teljes időtartama alatt, ezért a kicsik megszerették az elmúlt években és népszerűsége azóta sem csökkent.

 

Több színházi szerepe mellett, a magyar filmjátszás jelentős egyénisége is.

Pályafutása közel hatvan éve, 1962-ben indult és az eltelt évek alatt olyan sok kitüntetést és díjat kapott, hogy ezek részletes felsorolása csaknem lehetetlen feladat lenne. Ezek közül is kiemelkedő talán a 2001-ben átvett Kossuth-díj.

 

Több nagylemeze mellett két daloskönyve is megjelent.

 

A szombat délután célja, hogy a kicsik jól szórakozzanak egy kedves előadás keretein belül és még jobban megkedveljék, a magyar költök szövegére írt zenét.

 

Belépőjegyeket gyerekek 3.000 Ft-ért válthatnak, míg a felnőtt részére 3.500 Ft-ba kerül a részvétel.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.