Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Péter Szabó Szilvia koncert Egerben.

2021.05.14. 11:48:09

Május 29-én, szombaton tartja koncertjét Péter Szabó Szilvia Egerben, a Márai Szabadidőközpontban 20 órai kezdettel. Ezen az estén a legsikeresebb dalait hallhatja a közönség, melyekkel szólóénekesként nagy sikereket ért el az elmúlt időszak folyamán és szinte biztosra vehetjük, hogy ez most sem lesz másképp.

tovább...

---

30y koncert Egerben.

2021.04.18. 10:47:57

tovább...

---

Egri Csillag Veekend Egerben.

2021.04.11. 10:51:55

Április 29-én kezdődik Egerben az Egri Csillag Veekend és egészen vasárnap estig várja vendégeit a Szépasszony-völgyben. Több helyi borász kínálja kiváló italait és a színpadon szinte folyamatosan lépnek majd fel a zenekarok és egyéni előadók. A jó szórakozás garantált.

tovább...

---

Zorán koncert Egerben.

2021.02.25. 12:21:27

Március 10-én, szerdán érkezik Egerbe Zorán, hogy megtartsa koncertjét 19 órától a Helyi Kemény Ferenc sportcsarnokba. Az előadó zenész bő hatvan éve van a pályán és lírai hangvitelű dalai komoly sikert arattak az eltelt idő alatt. Ezen az estén a legszebb dallamok csendülnek majd fel.

tovább...

---

Elmaradt események Egerben január hónapban.

2020.12.30. 12:57:53

Egerben nem csak a karácsonyi és újévi események maradnak el, hanem sajnos a januári programokról is le kell mondani a koronavírus járvány miatt. Reméljük, hogy a helyzet hamarosan rendeződik, és újra nyugodtan szórakozhatnak az emberek.

tovább...

Bor és csokoládékóstoló Egerben.

2020.02.10. 18:18:04

Eger városában a bor mellett az édesség is kedvenc fogyasztási cikknek számít. Ennek a két kellemes dolognak a kóstolását ez alkalommal párhuzamosan tartják meg a Tóth Ferenc Pincészetben, a Kistályai úton.

 

Az esemény február 18-án, kedden este hat órakor kezdődik.

A tavalyi évben már volt egy ilyen jellegű rendezvény, mely komoly sikert aratott. Részben ennek köszönhető az esemény ismétlése.

 

A nyitás után egy üdvözlőitallal fogadják a vendégeket. 2018-as évjáratú Egri Leányka jelenti majd a kínálat egy részét.

 

Ezt követően a csokoládék, bonbonok, drazsék és még több másfajta, hasonló jellegű édességek kóstolására lesz lehetőség, elsősorban az édesszájúak és a gyerekek nagy örömére.

 

Az estnek ezt a részét úgy is nevezik, hogy „Játék a csokikkal”.

A bor fogyasztása közben nem biztos, hogy közvetlenül az édesség fogyasztása lesz a legelőnyösebb, ezért érdemes szünetet tartani a kóstolások között.

 

Több féle helyi termelésű bort ízlelhetnek meg a vendégek. Ezek között is kiemelkedik majd az itteni borok királyának nevezett bikavér, de lesz kékfrankos is és néhány fajta fehér bor.

 

A belépőjegyek ára 7.400 Forint. Ez tartalmazza a borokat, csokoládékat, sós ropogtatnivalókat és magát a vezetett kóstolót, pincelátogatással.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.