Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Péter Szabó Szilvia koncert Egerben.

2021.05.14. 11:48:09

Május 29-én, szombaton tartja koncertjét Péter Szabó Szilvia Egerben, a Márai Szabadidőközpontban 20 órai kezdettel. Ezen az estén a legsikeresebb dalait hallhatja a közönség, melyekkel szólóénekesként nagy sikereket ért el az elmúlt időszak folyamán és szinte biztosra vehetjük, hogy ez most sem lesz másképp.

tovább...

---

30y koncert Egerben.

2021.04.18. 10:47:57

tovább...

---

Egri Csillag Veekend Egerben.

2021.04.11. 10:51:55

Április 29-én kezdődik Egerben az Egri Csillag Veekend és egészen vasárnap estig várja vendégeit a Szépasszony-völgyben. Több helyi borász kínálja kiváló italait és a színpadon szinte folyamatosan lépnek majd fel a zenekarok és egyéni előadók. A jó szórakozás garantált.

tovább...

---

Zorán koncert Egerben.

2021.02.25. 12:21:27

Március 10-én, szerdán érkezik Egerbe Zorán, hogy megtartsa koncertjét 19 órától a Helyi Kemény Ferenc sportcsarnokba. Az előadó zenész bő hatvan éve van a pályán és lírai hangvitelű dalai komoly sikert arattak az eltelt idő alatt. Ezen az estén a legszebb dallamok csendülnek majd fel.

tovább...

---

Elmaradt események Egerben január hónapban.

2020.12.30. 12:57:53

Egerben nem csak a karácsonyi és újévi események maradnak el, hanem sajnos a januári programokról is le kell mondani a koronavírus járvány miatt. Reméljük, hogy a helyzet hamarosan rendeződik, és újra nyugodtan szórakozhatnak az emberek.

tovább...

Zoltán Erika koncert Egerben.

2020.01.31. 11:05:42

A borok városában, Egerben több mulatós eseményt is rendeznek. A finom italok kóstolása áll az élen a legtöbb esetben, most mégis egy koncertre hívják a rendezők a közönséget.

 

Február 14-én, pénteken Valentin napi koncertet ad Zoltán Erika, este hat órai kezdettel a Juhász Testvérek Pincéjében.

 

Ez a helység igazi mulatós helynek van kialakítva, ahol közvetlenül jutnak hozzá a finom borokhoz a vendégek, ezek fogyasztása után jön az igazi jókedv és vigasság.

 

Erika előadásának címe: „Szerelemre születtem”, mely egyben egyik dalának címe is.

A művésznő közel negyven éve kezdte pályafutását és azóta is reflektorfényben van.

 

Több generáció is jól ismeri dalait. 1987-től tíz éven át huszonhat nagylemezt készített el, figyelemre méltó sikerekkel.

 

Többször választották meg az év énekesnőjének és elnyerte az Emerton díjat is. Igazi műfajának a popzenét tekinti, amiben el is éri a megkívánt szintet.

 

Táncosként, valamint szövegíróként is ismerhetjük az énekesnőt.

 

Aki igazán szeretne mulatni akár hajnalig is, annak ott a helye ezen a rendezvényen.

 

A belépőjegyek egységesen 15.000 Ft-ba kerülnek. Ebben benne van a vacsora és a borfogyasztás korlátlan mennyiségben. Asztalt előre kell foglalni.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.