Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Péter Szabó Szilvia koncert Egerben.

2021.05.14. 11:48:09

Május 29-én, szombaton tartja koncertjét Péter Szabó Szilvia Egerben, a Márai Szabadidőközpontban 20 órai kezdettel. Ezen az estén a legsikeresebb dalait hallhatja a közönség, melyekkel szólóénekesként nagy sikereket ért el az elmúlt időszak folyamán és szinte biztosra vehetjük, hogy ez most sem lesz másképp.

tovább...

---

30y koncert Egerben.

2021.04.18. 10:47:57

tovább...

---

Egri Csillag Veekend Egerben.

2021.04.11. 10:51:55

Április 29-én kezdődik Egerben az Egri Csillag Veekend és egészen vasárnap estig várja vendégeit a Szépasszony-völgyben. Több helyi borász kínálja kiváló italait és a színpadon szinte folyamatosan lépnek majd fel a zenekarok és egyéni előadók. A jó szórakozás garantált.

tovább...

---

Zorán koncert Egerben.

2021.02.25. 12:21:27

Március 10-én, szerdán érkezik Egerbe Zorán, hogy megtartsa koncertjét 19 órától a Helyi Kemény Ferenc sportcsarnokba. Az előadó zenész bő hatvan éve van a pályán és lírai hangvitelű dalai komoly sikert arattak az eltelt idő alatt. Ezen az estén a legszebb dallamok csendülnek majd fel.

tovább...

---

Elmaradt események Egerben január hónapban.

2020.12.30. 12:57:53

Egerben nem csak a karácsonyi és újévi események maradnak el, hanem sajnos a januári programokról is le kell mondani a koronavírus járvány miatt. Reméljük, hogy a helyzet hamarosan rendeződik, és újra nyugodtan szórakozhatnak az emberek.

tovább...

Vadász Zsolt világjáró előadása Egerben.

2019.12.29. 17:47:49

 

Egerben a borok népszerűsége mellett a kulturális élet formái is mutatkoznak, zenekari és egyéb előadások formájában.

 

Az Egri Kulturális és Művészeti Központ kiváló helyszín ezekre az eseményekre.

 

Jövő év január 8-án, szerdán este érkezik ide Vadász Zsolt, hogy megtartsa úti beszámolóját az Egri Világjáró Klub tagjaként.

 

Előadásának címe: Trabanttal Afrikában. Nem csak nagy utazóként ismerhetjük őt, hanem operett színészi pályafutása is említésre méltó. Szívesen hallgatjuk sokan Kálmán Imre, Lehár Ferenc és több más nagy zeneszerző műveit és ebben Vadász Zsolt nagy segítséget nyújtott az elmúlt évek folyamán.

 

Operaszerepei is önmagukért beszélnek. Több sikeres előadásból kivette a részét ebben a műfajban is és bizonyos értelemben akár közönség kedvencnek is tekinthetjük.

 

Ezen az estén azonban a világjáró utazás lesz a főszerepben. Afrika csodálatosan szép földrésze a világnak. Szerencsésnek mondhatja magát, aki eljut oda. Trabanttal bejárni még nagyobb különlegességet jelent, minta hagyományos, megszokott formában.

 

Részletes úti beszámolót hallhatnak azok, akik ezt az estét erre az érdekesnek ígérkező előadásra szánták, remélve, hogy sok felejthetetlen élményt oszt majd meg velük Vadász Zsolt.

 

Az elbeszélő előadásra belépőjegyeket 600 Ft-os egységáron lehet váltani.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.