Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Jubileumi koncert a Nemzeti Összetartozásért Egerben.

2024.05.23. 16:58:07

Június 5-én, szerdán ad koncertet Egerben a Gárdonyi Géza Színházban Hegyesi-Hudák Margit este hat órai kezdettel. Az est vendége a négy tagú Four Fathers ének együttes lesz, mely közel 30 éve alakult és kíséret nélkül adja elő dalait.

tovább...

---

Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Egerben.

2024.05.10. 12:28:27

Május 19-én, vasárnap érkezik Egerbe Bereczki Zoltán, hogy megtartsa koncertjét a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művész sokoldalú, mert nem csak énekesként, de zenészként, producerként és színészként is ismerhetjük. Ezen az estén a legszebb dalait adja majd elő.

tovább...

---

Egri Csillag Weekend Egerben.

2024.04.22. 10:09:23

Május 1-én kezdődik Egerben az Egri Csillag Víkend és négy napon át várja majd a látogatókat. Három helyszínen tekinthetik meg a programokat. Lesznek zenei műsorok, de első helyen a borok fognak állni, finom ételek kóstolása mellett.

tovább...

---

Jakupcsek Gabriella előadóestje Egerben.

2024.04.13. 15:57:40

Április 23-án, kedden tart előadást Jakupcsek Gabriella Egerben, a Bartakovics Béla Művelődési Házban este fél héttől. A fő téma a nemrégiben megjelent könyve lesz, melynek címe: A napos B oldal. A est végén közönségtalálkozó lesz és dedikálás, helyszíni vásárlási lehetőséggel.

tovább...

---

Aranyosi Péter és Badár Sándor előadása előadása Egerben.

2024.03.28. 17:20:48

Április 10-én, szerdán érkezik Egerbe Aranyosi Péter és Badár Sándor humorista, hogy megtartsa előadását a Hotel Eger Park Klubban 19 órai kezdettel. A két művész poénjain sokat nevethet majd a közönség, így a siker szinte biztosra vehető.

tovább...

Bor és csokoládékóstoló Egerben.

2020.02.10. 18:18:04

Eger városában a bor mellett az édesség is kedvenc fogyasztási cikknek számít. Ennek a két kellemes dolognak a kóstolását ez alkalommal párhuzamosan tartják meg a Tóth Ferenc Pincészetben, a Kistályai úton.

 

Az esemény február 18-án, kedden este hat órakor kezdődik.

A tavalyi évben már volt egy ilyen jellegű rendezvény, mely komoly sikert aratott. Részben ennek köszönhető az esemény ismétlése.

 

A nyitás után egy üdvözlőitallal fogadják a vendégeket. 2018-as évjáratú Egri Leányka jelenti majd a kínálat egy részét.

 

Ezt követően a csokoládék, bonbonok, drazsék és még több másfajta, hasonló jellegű édességek kóstolására lesz lehetőség, elsősorban az édesszájúak és a gyerekek nagy örömére.

 

Az estnek ezt a részét úgy is nevezik, hogy „Játék a csokikkal”.

A bor fogyasztása közben nem biztos, hogy közvetlenül az édesség fogyasztása lesz a legelőnyösebb, ezért érdemes szünetet tartani a kóstolások között.

 

Több féle helyi termelésű bort ízlelhetnek meg a vendégek. Ezek között is kiemelkedik majd az itteni borok királyának nevezett bikavér, de lesz kékfrankos is és néhány fajta fehér bor.

 

A belépőjegyek ára 7.400 Forint. Ez tartalmazza a borokat, csokoládékat, sós ropogtatnivalókat és magát a vezetett kóstolót, pincelátogatással.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.