Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Borok Bálja Egerben.

2023.01.17. 18:00:23

Január 29-én, vasárnap este fél hétkor kezdődik Egerben a Borok Bálja. A Borbárban különleges, finom borok kóstolására lesz lehetőség. Bortermelőkkel is lehet beszélgetni. Négy fogásos vacsora várja a vendégeket. Éjfélkor tombola sorsolás lesz, majd tánc, egészen hajnalig.

tovább...

---

Sanzonest és beszélgetés Egerben.

2023.01.03. 17:35:32

Január 17-én, kedden este hét órától Sanzonest és beszélgetés lesz Egerben a Bartakovics Béla Közösségi Házban, 19 órai kezdettel. Az előadó Pokorny Lia színművésznő lesz. A dalok előadása mellett beszélgetni is fog Gönczi Dorkával Coach-Mediátorral sok mindenről.

tovább...

---

Újévi Koncert Egerben.

2022.12.21. 16:30:49

Január 1-én, vasárnap, újév napján nagyszabású koncert lesz Egerben a Gárdonyi Géza Színházban délután négy és este hét órai kezdettel. Több művész és két zenekar is közreműködik ezen az eseményen. A házigazda Tóth Levente színművész lesz.

tovább...

---

Karácsonyváró koncertek Egerben.

2022.12.13. 17:04:06

December 23-án, pénteken lép fel a Dobó-téren a Szabó család és a Kiscsillag együttes. A zenekarok az ünnepek jegyében adnak koncertet. Karácsony előtt több napon át lesznek műsorok, ünnepi rendezvények szinte valamennyi korosztály részére.

tovább...

---

Advent Egerben.

2022.11.17. 11:55:36

November végétől december 23-ig Egerben az Adventi programok lesznek a fontos, nagy események. Vasárnaponként Adventi gyertyagyújtással és szinte minden nap zenekari és egyéni előadói fellépésekkel tarkított előadásokon tapsolhatnak a vendégek. A gyerekek részére is lesznek kedves műsorok.

tovább...

Bor és csokoládékóstoló Egerben.

2020.02.10. 18:18:04

Eger városában a bor mellett az édesség is kedvenc fogyasztási cikknek számít. Ennek a két kellemes dolognak a kóstolását ez alkalommal párhuzamosan tartják meg a Tóth Ferenc Pincészetben, a Kistályai úton.

 

Az esemény február 18-án, kedden este hat órakor kezdődik.

A tavalyi évben már volt egy ilyen jellegű rendezvény, mely komoly sikert aratott. Részben ennek köszönhető az esemény ismétlése.

 

A nyitás után egy üdvözlőitallal fogadják a vendégeket. 2018-as évjáratú Egri Leányka jelenti majd a kínálat egy részét.

 

Ezt követően a csokoládék, bonbonok, drazsék és még több másfajta, hasonló jellegű édességek kóstolására lesz lehetőség, elsősorban az édesszájúak és a gyerekek nagy örömére.

 

Az estnek ezt a részét úgy is nevezik, hogy „Játék a csokikkal”.

A bor fogyasztása közben nem biztos, hogy közvetlenül az édesség fogyasztása lesz a legelőnyösebb, ezért érdemes szünetet tartani a kóstolások között.

 

Több féle helyi termelésű bort ízlelhetnek meg a vendégek. Ezek között is kiemelkedik majd az itteni borok királyának nevezett bikavér, de lesz kékfrankos is és néhány fajta fehér bor.

 

A belépőjegyek ára 7.400 Forint. Ez tartalmazza a borokat, csokoládékat, sós ropogtatnivalókat és magát a vezetett kóstolót, pincelátogatással.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.