Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Pálinka Fesztivál Egerben.

2020.02.27. 16:40:42

Március 13-án, pénteken rendezik meg Egerben a IX. Pálinka Fesztivált az Agria Park Díszkertjében. Az esemény két napon át várja vendégeit. A legkülönlegesebb pálinkák és finom ételek kóstolására lesz lehetőség, több zenés műsor mellett.

tovább...

---

Bor és csokoládékóstoló Egerben.

2020.02.10. 18:18:04

Bor és csokoládékóstolót rendeznek február 18-án, kedden Egerben, a Tóth Pincészetben 18 órai kezdettel. Több féle bor és csokoládék, bonbonok fogyasztására lesz lehetőség. A pincelátogatáshoz a vendégek kísérőt is kapnak.

tovább...

---

Zoltán Erika koncert Egerben.

2020.01.31. 11:05:42

Február 14-én, pénteken lép fel Zoltán Erika Egerben, a Juhász Testvérek pincéjében 18 órai kezdettel. A műsor mellett korlátlan borfogyasztás és vacsora áll a vendégek rendelkezésre. A tánc és a mulatás tarthat akár egészen hajnalig.

tovább...

---

A Kiscsillag együttes koncertje Egerben.

2020.01.18. 16:56:55

Február 1-én, szombaton este ad koncertet a Kiscsillag együttes Egerben az Uránia Mozi és rendezvénytermében, 21 órai kezdettel. A zenekar fennállásának tizenötödik évfordulóját ünnepli ebben az évben. Ezen az estén közkedvelt dalaikat játsszák majd.

tovább...

---

Borok bálja Egerben.

2020.01.15. 17:57:54

Január 25-én, szombaton este hét órakor kezdődik Egerben, az Egri Borok Bálja elnevezést viselő vidám szórakoztató éjszaka a Hotel Eger konferencia termében. Több híres pincészet minőségi borait kóstolhatják meg a vendégek. Előtte finom falatok várják őket és zene, tánc is lesz hajnalig.

tovább...

Bor és csokoládékóstoló Egerben.

2020.02.10. 18:18:04

Eger városában a bor mellett az édesség is kedvenc fogyasztási cikknek számít. Ennek a két kellemes dolognak a kóstolását ez alkalommal párhuzamosan tartják meg a Tóth Ferenc Pincészetben, a Kistályai úton.

 

Az esemény február 18-án, kedden este hat órakor kezdődik.

A tavalyi évben már volt egy ilyen jellegű rendezvény, mely komoly sikert aratott. Részben ennek köszönhető az esemény ismétlése.

 

A nyitás után egy üdvözlőitallal fogadják a vendégeket. 2018-as évjáratú Egri Leányka jelenti majd a kínálat egy részét.

 

Ezt követően a csokoládék, bonbonok, drazsék és még több másfajta, hasonló jellegű édességek kóstolására lesz lehetőség, elsősorban az édesszájúak és a gyerekek nagy örömére.

 

Az estnek ezt a részét úgy is nevezik, hogy „Játék a csokikkal”.

A bor fogyasztása közben nem biztos, hogy közvetlenül az édesség fogyasztása lesz a legelőnyösebb, ezért érdemes szünetet tartani a kóstolások között.

 

Több féle helyi termelésű bort ízlelhetnek meg a vendégek. Ezek között is kiemelkedik majd az itteni borok királyának nevezett bikavér, de lesz kékfrankos is és néhány fajta fehér bor.

 

A belépőjegyek ára 7.400 Forint. Ez tartalmazza a borokat, csokoládékat, sós ropogtatnivalókat és magát a vezetett kóstolót, pincelátogatással.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.