Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Udvaros Dorottya előadása Egerben.

2023.05.24. 11:30:34

Június 7-én, szerdán tart koncertet Udvaros Dorottya színművésznő Egerben, a Bartakovics Béla közösségi Házban, este hét órától. Előadásnak címe: Majdnem valaki. Egy átutazó szemszögéből és története kapcsán alakul a cselekmény egy 30 éve indult eseményből.

tovább...

---

Városi Gyereknap Egerben.

2023.05.16. 16:16:34

Május 27-én, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Városi Gyereknap délelőtt 10 órai kezdettel. A helyszínt az Érsekkert biztosítja. A színpadi előadásokon kívül lesz sok játéklehetőség, fotózás, valamint délután négy órától Tompeti és barátai zárják koncerttel ezt a szép napot.

tovább...

---

Egri Csillag Víkend Egerben.

2023.04.17. 09:58:02

Április 28-án, pénteken kezdődik Egerben az Egri Csillag Weekend a Dobó-téren. Három napon át tart a rendezvény. Több zenekar is fellép, és a jó borok kóstolása mellett, a finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség.

tovább...

---

Hungarikum Piknik Egerben.

2023.04.05. 17:02:38

Április 15-én, pénteken 11 órakor kezdődik Egerben a Hungarikum Piknik a Szépasszony-völgyben és két napon át várja vendégeit. Lesz kézműves udvar és játszóház a gyerekek részére és Hungarikum kóstolóra is sor kerül. Több zenekar ad koncertet és fegyverbemutató is lesz.

tovább...

---

Húsvét az Egri várban.

2023.03.29. 16:55:17

Április 7-én, Nagypénteken kezdődik az Egri-várban a Húsvét ünneplése, négy napos programmal. A vár vitézei és asszonyai is tartanak bemutatókat, fegyverek, korabeli öltözékek és különleges mesterségek megismertetésével. Ezeken felül gasztronómiai előadások is szerepelnek a programok sorában.

tovább...

Bor és csokoládékóstoló Egerben.

2020.02.10. 18:18:04

Eger városában a bor mellett az édesség is kedvenc fogyasztási cikknek számít. Ennek a két kellemes dolognak a kóstolását ez alkalommal párhuzamosan tartják meg a Tóth Ferenc Pincészetben, a Kistályai úton.

 

Az esemény február 18-án, kedden este hat órakor kezdődik.

A tavalyi évben már volt egy ilyen jellegű rendezvény, mely komoly sikert aratott. Részben ennek köszönhető az esemény ismétlése.

 

A nyitás után egy üdvözlőitallal fogadják a vendégeket. 2018-as évjáratú Egri Leányka jelenti majd a kínálat egy részét.

 

Ezt követően a csokoládék, bonbonok, drazsék és még több másfajta, hasonló jellegű édességek kóstolására lesz lehetőség, elsősorban az édesszájúak és a gyerekek nagy örömére.

 

Az estnek ezt a részét úgy is nevezik, hogy „Játék a csokikkal”.

A bor fogyasztása közben nem biztos, hogy közvetlenül az édesség fogyasztása lesz a legelőnyösebb, ezért érdemes szünetet tartani a kóstolások között.

 

Több féle helyi termelésű bort ízlelhetnek meg a vendégek. Ezek között is kiemelkedik majd az itteni borok királyának nevezett bikavér, de lesz kékfrankos is és néhány fajta fehér bor.

 

A belépőjegyek ára 7.400 Forint. Ez tartalmazza a borokat, csokoládékat, sós ropogtatnivalókat és magát a vezetett kóstolót, pincelátogatással.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.