Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Pálinka Fesztivál Egerben.

2020.02.27. 16:40:42

Március 13-án, pénteken rendezik meg Egerben a IX. Pálinka Fesztivált az Agria Park Díszkertjében. Az esemény két napon át várja vendégeit. A legkülönlegesebb pálinkák és finom ételek kóstolására lesz lehetőség, több zenés műsor mellett.

tovább...

---

Bor és csokoládékóstoló Egerben.

2020.02.10. 18:18:04

Bor és csokoládékóstolót rendeznek február 18-án, kedden Egerben, a Tóth Pincészetben 18 órai kezdettel. Több féle bor és csokoládék, bonbonok fogyasztására lesz lehetőség. A pincelátogatáshoz a vendégek kísérőt is kapnak.

tovább...

---

Zoltán Erika koncert Egerben.

2020.01.31. 11:05:42

Február 14-én, pénteken lép fel Zoltán Erika Egerben, a Juhász Testvérek pincéjében 18 órai kezdettel. A műsor mellett korlátlan borfogyasztás és vacsora áll a vendégek rendelkezésre. A tánc és a mulatás tarthat akár egészen hajnalig.

tovább...

---

A Kiscsillag együttes koncertje Egerben.

2020.01.18. 16:56:55

Február 1-én, szombaton este ad koncertet a Kiscsillag együttes Egerben az Uránia Mozi és rendezvénytermében, 21 órai kezdettel. A zenekar fennállásának tizenötödik évfordulóját ünnepli ebben az évben. Ezen az estén közkedvelt dalaikat játsszák majd.

tovább...

---

Borok bálja Egerben.

2020.01.15. 17:57:54

Január 25-én, szombaton este hét órakor kezdődik Egerben, az Egri Borok Bálja elnevezést viselő vidám szórakoztató éjszaka a Hotel Eger konferencia termében. Több híres pincészet minőségi borait kóstolhatják meg a vendégek. Előtte finom falatok várják őket és zene, tánc is lesz hajnalig.

tovább...

Zoltán Erika koncert Egerben.

2020.01.31. 11:05:42

A borok városában, Egerben több mulatós eseményt is rendeznek. A finom italok kóstolása áll az élen a legtöbb esetben, most mégis egy koncertre hívják a rendezők a közönséget.

 

Február 14-én, pénteken Valentin napi koncertet ad Zoltán Erika, este hat órai kezdettel a Juhász Testvérek Pincéjében.

 

Ez a helység igazi mulatós helynek van kialakítva, ahol közvetlenül jutnak hozzá a finom borokhoz a vendégek, ezek fogyasztása után jön az igazi jókedv és vigasság.

 

Erika előadásának címe: „Szerelemre születtem”, mely egyben egyik dalának címe is.

A művésznő közel negyven éve kezdte pályafutását és azóta is reflektorfényben van.

 

Több generáció is jól ismeri dalait. 1987-től tíz éven át huszonhat nagylemezt készített el, figyelemre méltó sikerekkel.

 

Többször választották meg az év énekesnőjének és elnyerte az Emerton díjat is. Igazi műfajának a popzenét tekinti, amiben el is éri a megkívánt szintet.

 

Táncosként, valamint szövegíróként is ismerhetjük az énekesnőt.

 

Aki igazán szeretne mulatni akár hajnalig is, annak ott a helye ezen a rendezvényen.

 

A belépőjegyek egységesen 15.000 Ft-ba kerülnek. Ebben benne van a vacsora és a borfogyasztás korlátlan mennyiségben. Asztalt előre kell foglalni.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.