Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Udvaros Dorottya előadása Egerben.

2023.05.24. 11:30:34

Június 7-én, szerdán tart koncertet Udvaros Dorottya színművésznő Egerben, a Bartakovics Béla közösségi Házban, este hét órától. Előadásnak címe: Majdnem valaki. Egy átutazó szemszögéből és története kapcsán alakul a cselekmény egy 30 éve indult eseményből.

tovább...

---

Városi Gyereknap Egerben.

2023.05.16. 16:16:34

Május 27-én, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Városi Gyereknap délelőtt 10 órai kezdettel. A helyszínt az Érsekkert biztosítja. A színpadi előadásokon kívül lesz sok játéklehetőség, fotózás, valamint délután négy órától Tompeti és barátai zárják koncerttel ezt a szép napot.

tovább...

---

Egri Csillag Víkend Egerben.

2023.04.17. 09:58:02

Április 28-án, pénteken kezdődik Egerben az Egri Csillag Weekend a Dobó-téren. Három napon át tart a rendezvény. Több zenekar is fellép, és a jó borok kóstolása mellett, a finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség.

tovább...

---

Hungarikum Piknik Egerben.

2023.04.05. 17:02:38

Április 15-én, pénteken 11 órakor kezdődik Egerben a Hungarikum Piknik a Szépasszony-völgyben és két napon át várja vendégeit. Lesz kézműves udvar és játszóház a gyerekek részére és Hungarikum kóstolóra is sor kerül. Több zenekar ad koncertet és fegyverbemutató is lesz.

tovább...

---

Húsvét az Egri várban.

2023.03.29. 16:55:17

Április 7-én, Nagypénteken kezdődik az Egri-várban a Húsvét ünneplése, négy napos programmal. A vár vitézei és asszonyai is tartanak bemutatókat, fegyverek, korabeli öltözékek és különleges mesterségek megismertetésével. Ezeken felül gasztronómiai előadások is szerepelnek a programok sorában.

tovább...

Zoltán Erika koncert Egerben.

2020.01.31. 11:05:42

A borok városában, Egerben több mulatós eseményt is rendeznek. A finom italok kóstolása áll az élen a legtöbb esetben, most mégis egy koncertre hívják a rendezők a közönséget.

 

Február 14-én, pénteken Valentin napi koncertet ad Zoltán Erika, este hat órai kezdettel a Juhász Testvérek Pincéjében.

 

Ez a helység igazi mulatós helynek van kialakítva, ahol közvetlenül jutnak hozzá a finom borokhoz a vendégek, ezek fogyasztása után jön az igazi jókedv és vigasság.

 

Erika előadásának címe: „Szerelemre születtem”, mely egyben egyik dalának címe is.

A művésznő közel negyven éve kezdte pályafutását és azóta is reflektorfényben van.

 

Több generáció is jól ismeri dalait. 1987-től tíz éven át huszonhat nagylemezt készített el, figyelemre méltó sikerekkel.

 

Többször választották meg az év énekesnőjének és elnyerte az Emerton díjat is. Igazi műfajának a popzenét tekinti, amiben el is éri a megkívánt szintet.

 

Táncosként, valamint szövegíróként is ismerhetjük az énekesnőt.

 

Aki igazán szeretne mulatni akár hajnalig is, annak ott a helye ezen a rendezvényen.

 

A belépőjegyek egységesen 15.000 Ft-ba kerülnek. Ebben benne van a vacsora és a borfogyasztás korlátlan mennyiségben. Asztalt előre kell foglalni.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.