Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Jakupcsek Gabriella előadóestje Egerben.

2024.04.13. 15:57:40

Április 23-án, kedden tart előadást Jakupcsek Gabriella Egerben, a Bartakovics Béla Művelődési Házban este fél héttől. A fő téma a nemrégiben megjelent könyve lesz, melynek címe: A napos B oldal. A est végén közönségtalálkozó lesz és dedikálás, helyszíni vásárlási lehetőséggel.

tovább...

---

Aranyosi Péter és Badár Sándor előadása előadása Egerben.

2024.03.28. 17:20:48

Április 10-én, szerdán érkezik Egerbe Aranyosi Péter és Badár Sándor humorista, hogy megtartsa előadását a Hotel Eger Park Klubban 19 órai kezdettel. A két művész poénjain sokat nevethet majd a közönség, így a siker szinte biztosra vehető.

tovább...

---

Pálinkafesztivál Egerben.

2024.03.14. 10:04:37

Március 22-én, pénteken kezdődik Egerben a XI. Pálinkafesztivál az Agria Park Dísztermében és három napon át várja vendégeit. Együttesek és szólóénekesek előadásán tapsolhat majd a közönség és az étel, valamint az ital felhozatal is bőséges lesz, főszerepben természetesen a pálinkával.

tovább...

---

a Road együttes koncertje Egerben.

2024.02.20. 16:21:30

Március 2-án, szombaton ad koncertet a Road zenekar Egerben a Broadway Monkey nevű helyen. Az együttes akusztikus zenével áll majd rajongói elé. Az elmúlt húsz év dalaiból hallhatnak a rajongók egy válogatást 20 óra 30 perces kezdettel, két részben.

tovább...

---

Koncz Zsuzsa koncert Egerben.

2024.02.12. 12:34:37

Február 27-én, kedden ad koncertet Koncz Zsuzsa Egerben, a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művésznő több, mint 60 éve van a pályán. Ezen az estén sok szép dal hangzik majd el, ami népszerűvé tette őt.

tovább...

Zoltán Erika koncert Egerben.

2020.01.31. 11:05:42

A borok városában, Egerben több mulatós eseményt is rendeznek. A finom italok kóstolása áll az élen a legtöbb esetben, most mégis egy koncertre hívják a rendezők a közönséget.

 

Február 14-én, pénteken Valentin napi koncertet ad Zoltán Erika, este hat órai kezdettel a Juhász Testvérek Pincéjében.

 

Ez a helység igazi mulatós helynek van kialakítva, ahol közvetlenül jutnak hozzá a finom borokhoz a vendégek, ezek fogyasztása után jön az igazi jókedv és vigasság.

 

Erika előadásának címe: „Szerelemre születtem”, mely egyben egyik dalának címe is.

A művésznő közel negyven éve kezdte pályafutását és azóta is reflektorfényben van.

 

Több generáció is jól ismeri dalait. 1987-től tíz éven át huszonhat nagylemezt készített el, figyelemre méltó sikerekkel.

 

Többször választották meg az év énekesnőjének és elnyerte az Emerton díjat is. Igazi műfajának a popzenét tekinti, amiben el is éri a megkívánt szintet.

 

Táncosként, valamint szövegíróként is ismerhetjük az énekesnőt.

 

Aki igazán szeretne mulatni akár hajnalig is, annak ott a helye ezen a rendezvényen.

 

A belépőjegyek egységesen 15.000 Ft-ba kerülnek. Ebben benne van a vacsora és a borfogyasztás korlátlan mennyiségben. Asztalt előre kell foglalni.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.