Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Borok Bálja Egerben.

2023.01.17. 18:00:23

Január 29-én, vasárnap este fél hétkor kezdődik Egerben a Borok Bálja. A Borbárban különleges, finom borok kóstolására lesz lehetőség. Bortermelőkkel is lehet beszélgetni. Négy fogásos vacsora várja a vendégeket. Éjfélkor tombola sorsolás lesz, majd tánc, egészen hajnalig.

tovább...

---

Sanzonest és beszélgetés Egerben.

2023.01.03. 17:35:32

Január 17-én, kedden este hét órától Sanzonest és beszélgetés lesz Egerben a Bartakovics Béla Közösségi Házban, 19 órai kezdettel. Az előadó Pokorny Lia színművésznő lesz. A dalok előadása mellett beszélgetni is fog Gönczi Dorkával Coach-Mediátorral sok mindenről.

tovább...

---

Újévi Koncert Egerben.

2022.12.21. 16:30:49

Január 1-én, vasárnap, újév napján nagyszabású koncert lesz Egerben a Gárdonyi Géza Színházban délután négy és este hét órai kezdettel. Több művész és két zenekar is közreműködik ezen az eseményen. A házigazda Tóth Levente színművész lesz.

tovább...

---

Karácsonyváró koncertek Egerben.

2022.12.13. 17:04:06

December 23-án, pénteken lép fel a Dobó-téren a Szabó család és a Kiscsillag együttes. A zenekarok az ünnepek jegyében adnak koncertet. Karácsony előtt több napon át lesznek műsorok, ünnepi rendezvények szinte valamennyi korosztály részére.

tovább...

---

Advent Egerben.

2022.11.17. 11:55:36

November végétől december 23-ig Egerben az Adventi programok lesznek a fontos, nagy események. Vasárnaponként Adventi gyertyagyújtással és szinte minden nap zenekari és egyéni előadói fellépésekkel tarkított előadásokon tapsolhatnak a vendégek. A gyerekek részére is lesznek kedves műsorok.

tovább...

Zoltán Erika koncert Egerben.

2020.01.31. 11:05:42

A borok városában, Egerben több mulatós eseményt is rendeznek. A finom italok kóstolása áll az élen a legtöbb esetben, most mégis egy koncertre hívják a rendezők a közönséget.

 

Február 14-én, pénteken Valentin napi koncertet ad Zoltán Erika, este hat órai kezdettel a Juhász Testvérek Pincéjében.

 

Ez a helység igazi mulatós helynek van kialakítva, ahol közvetlenül jutnak hozzá a finom borokhoz a vendégek, ezek fogyasztása után jön az igazi jókedv és vigasság.

 

Erika előadásának címe: „Szerelemre születtem”, mely egyben egyik dalának címe is.

A művésznő közel negyven éve kezdte pályafutását és azóta is reflektorfényben van.

 

Több generáció is jól ismeri dalait. 1987-től tíz éven át huszonhat nagylemezt készített el, figyelemre méltó sikerekkel.

 

Többször választották meg az év énekesnőjének és elnyerte az Emerton díjat is. Igazi műfajának a popzenét tekinti, amiben el is éri a megkívánt szintet.

 

Táncosként, valamint szövegíróként is ismerhetjük az énekesnőt.

 

Aki igazán szeretne mulatni akár hajnalig is, annak ott a helye ezen a rendezvényen.

 

A belépőjegyek egységesen 15.000 Ft-ba kerülnek. Ebben benne van a vacsora és a borfogyasztás korlátlan mennyiségben. Asztalt előre kell foglalni.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.