Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Borok Bálja Egerben.

2023.01.17. 18:00:23

Január 29-én, vasárnap este fél hétkor kezdődik Egerben a Borok Bálja. A Borbárban különleges, finom borok kóstolására lesz lehetőség. Bortermelőkkel is lehet beszélgetni. Négy fogásos vacsora várja a vendégeket. Éjfélkor tombola sorsolás lesz, majd tánc, egészen hajnalig.

tovább...

---

Sanzonest és beszélgetés Egerben.

2023.01.03. 17:35:32

Január 17-én, kedden este hét órától Sanzonest és beszélgetés lesz Egerben a Bartakovics Béla Közösségi Házban, 19 órai kezdettel. Az előadó Pokorny Lia színművésznő lesz. A dalok előadása mellett beszélgetni is fog Gönczi Dorkával Coach-Mediátorral sok mindenről.

tovább...

---

Újévi Koncert Egerben.

2022.12.21. 16:30:49

Január 1-én, vasárnap, újév napján nagyszabású koncert lesz Egerben a Gárdonyi Géza Színházban délután négy és este hét órai kezdettel. Több művész és két zenekar is közreműködik ezen az eseményen. A házigazda Tóth Levente színművész lesz.

tovább...

---

Karácsonyváró koncertek Egerben.

2022.12.13. 17:04:06

December 23-án, pénteken lép fel a Dobó-téren a Szabó család és a Kiscsillag együttes. A zenekarok az ünnepek jegyében adnak koncertet. Karácsony előtt több napon át lesznek műsorok, ünnepi rendezvények szinte valamennyi korosztály részére.

tovább...

---

Advent Egerben.

2022.11.17. 11:55:36

November végétől december 23-ig Egerben az Adventi programok lesznek a fontos, nagy események. Vasárnaponként Adventi gyertyagyújtással és szinte minden nap zenekari és egyéni előadói fellépésekkel tarkított előadásokon tapsolhatnak a vendégek. A gyerekek részére is lesznek kedves műsorok.

tovább...

Vadász Zsolt világjáró előadása Egerben.

2019.12.29. 17:47:49

 

Egerben a borok népszerűsége mellett a kulturális élet formái is mutatkoznak, zenekari és egyéb előadások formájában.

 

Az Egri Kulturális és Művészeti Központ kiváló helyszín ezekre az eseményekre.

 

Jövő év január 8-án, szerdán este érkezik ide Vadász Zsolt, hogy megtartsa úti beszámolóját az Egri Világjáró Klub tagjaként.

 

Előadásának címe: Trabanttal Afrikában. Nem csak nagy utazóként ismerhetjük őt, hanem operett színészi pályafutása is említésre méltó. Szívesen hallgatjuk sokan Kálmán Imre, Lehár Ferenc és több más nagy zeneszerző műveit és ebben Vadász Zsolt nagy segítséget nyújtott az elmúlt évek folyamán.

 

Operaszerepei is önmagukért beszélnek. Több sikeres előadásból kivette a részét ebben a műfajban is és bizonyos értelemben akár közönség kedvencnek is tekinthetjük.

 

Ezen az estén azonban a világjáró utazás lesz a főszerepben. Afrika csodálatosan szép földrésze a világnak. Szerencsésnek mondhatja magát, aki eljut oda. Trabanttal bejárni még nagyobb különlegességet jelent, minta hagyományos, megszokott formában.

 

Részletes úti beszámolót hallhatnak azok, akik ezt az estét erre az érdekesnek ígérkező előadásra szánták, remélve, hogy sok felejthetetlen élményt oszt majd meg velük Vadász Zsolt.

 

Az elbeszélő előadásra belépőjegyeket 600 Ft-os egységáron lehet váltani.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.