Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Pálinka Fesztivál Egerben.

2020.02.27. 16:40:42

Március 13-án, pénteken rendezik meg Egerben a IX. Pálinka Fesztivált az Agria Park Díszkertjében. Az esemény két napon át várja vendégeit. A legkülönlegesebb pálinkák és finom ételek kóstolására lesz lehetőség, több zenés műsor mellett.

tovább...

---

Bor és csokoládékóstoló Egerben.

2020.02.10. 18:18:04

Bor és csokoládékóstolót rendeznek február 18-án, kedden Egerben, a Tóth Pincészetben 18 órai kezdettel. Több féle bor és csokoládék, bonbonok fogyasztására lesz lehetőség. A pincelátogatáshoz a vendégek kísérőt is kapnak.

tovább...

---

Zoltán Erika koncert Egerben.

2020.01.31. 11:05:42

Február 14-én, pénteken lép fel Zoltán Erika Egerben, a Juhász Testvérek pincéjében 18 órai kezdettel. A műsor mellett korlátlan borfogyasztás és vacsora áll a vendégek rendelkezésre. A tánc és a mulatás tarthat akár egészen hajnalig.

tovább...

---

A Kiscsillag együttes koncertje Egerben.

2020.01.18. 16:56:55

Február 1-én, szombaton este ad koncertet a Kiscsillag együttes Egerben az Uránia Mozi és rendezvénytermében, 21 órai kezdettel. A zenekar fennállásának tizenötödik évfordulóját ünnepli ebben az évben. Ezen az estén közkedvelt dalaikat játsszák majd.

tovább...

---

Borok bálja Egerben.

2020.01.15. 17:57:54

Január 25-én, szombaton este hét órakor kezdődik Egerben, az Egri Borok Bálja elnevezést viselő vidám szórakoztató éjszaka a Hotel Eger konferencia termében. Több híres pincészet minőségi borait kóstolhatják meg a vendégek. Előtte finom falatok várják őket és zene, tánc is lesz hajnalig.

tovább...

Vadász Zsolt világjáró előadása Egerben.

2019.12.29. 17:47:49

 

Egerben a borok népszerűsége mellett a kulturális élet formái is mutatkoznak, zenekari és egyéb előadások formájában.

 

Az Egri Kulturális és Művészeti Központ kiváló helyszín ezekre az eseményekre.

 

Jövő év január 8-án, szerdán este érkezik ide Vadász Zsolt, hogy megtartsa úti beszámolóját az Egri Világjáró Klub tagjaként.

 

Előadásának címe: Trabanttal Afrikában. Nem csak nagy utazóként ismerhetjük őt, hanem operett színészi pályafutása is említésre méltó. Szívesen hallgatjuk sokan Kálmán Imre, Lehár Ferenc és több más nagy zeneszerző műveit és ebben Vadász Zsolt nagy segítséget nyújtott az elmúlt évek folyamán.

 

Operaszerepei is önmagukért beszélnek. Több sikeres előadásból kivette a részét ebben a műfajban is és bizonyos értelemben akár közönség kedvencnek is tekinthetjük.

 

Ezen az estén azonban a világjáró utazás lesz a főszerepben. Afrika csodálatosan szép földrésze a világnak. Szerencsésnek mondhatja magát, aki eljut oda. Trabanttal bejárni még nagyobb különlegességet jelent, minta hagyományos, megszokott formában.

 

Részletes úti beszámolót hallhatnak azok, akik ezt az estét erre az érdekesnek ígérkező előadásra szánták, remélve, hogy sok felejthetetlen élményt oszt majd meg velük Vadász Zsolt.

 

Az elbeszélő előadásra belépőjegyeket 600 Ft-os egységáron lehet váltani.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.