Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Jakupcsek Gabriella előadóestje Egerben.

2024.04.13. 15:57:40

Április 23-án, kedden tart előadást Jakupcsek Gabriella Egerben, a Bartakovics Béla Művelődési Házban este fél héttől. A fő téma a nemrégiben megjelent könyve lesz, melynek címe: A napos B oldal. A est végén közönségtalálkozó lesz és dedikálás, helyszíni vásárlási lehetőséggel.

tovább...

---

Aranyosi Péter és Badár Sándor előadása előadása Egerben.

2024.03.28. 17:20:48

Április 10-én, szerdán érkezik Egerbe Aranyosi Péter és Badár Sándor humorista, hogy megtartsa előadását a Hotel Eger Park Klubban 19 órai kezdettel. A két művész poénjain sokat nevethet majd a közönség, így a siker szinte biztosra vehető.

tovább...

---

Pálinkafesztivál Egerben.

2024.03.14. 10:04:37

Március 22-én, pénteken kezdődik Egerben a XI. Pálinkafesztivál az Agria Park Dísztermében és három napon át várja vendégeit. Együttesek és szólóénekesek előadásán tapsolhat majd a közönség és az étel, valamint az ital felhozatal is bőséges lesz, főszerepben természetesen a pálinkával.

tovább...

---

a Road együttes koncertje Egerben.

2024.02.20. 16:21:30

Március 2-án, szombaton ad koncertet a Road zenekar Egerben a Broadway Monkey nevű helyen. Az együttes akusztikus zenével áll majd rajongói elé. Az elmúlt húsz év dalaiból hallhatnak a rajongók egy válogatást 20 óra 30 perces kezdettel, két részben.

tovább...

---

Koncz Zsuzsa koncert Egerben.

2024.02.12. 12:34:37

Február 27-én, kedden ad koncertet Koncz Zsuzsa Egerben, a Gárdonyi Géza Színházban 19 órai kezdettel. A művésznő több, mint 60 éve van a pályán. Ezen az estén sok szép dal hangzik majd el, ami népszerűvé tette őt.

tovább...

Vadász Zsolt világjáró előadása Egerben.

2019.12.29. 17:47:49

 

Egerben a borok népszerűsége mellett a kulturális élet formái is mutatkoznak, zenekari és egyéb előadások formájában.

 

Az Egri Kulturális és Művészeti Központ kiváló helyszín ezekre az eseményekre.

 

Jövő év január 8-án, szerdán este érkezik ide Vadász Zsolt, hogy megtartsa úti beszámolóját az Egri Világjáró Klub tagjaként.

 

Előadásának címe: Trabanttal Afrikában. Nem csak nagy utazóként ismerhetjük őt, hanem operett színészi pályafutása is említésre méltó. Szívesen hallgatjuk sokan Kálmán Imre, Lehár Ferenc és több más nagy zeneszerző műveit és ebben Vadász Zsolt nagy segítséget nyújtott az elmúlt évek folyamán.

 

Operaszerepei is önmagukért beszélnek. Több sikeres előadásból kivette a részét ebben a műfajban is és bizonyos értelemben akár közönség kedvencnek is tekinthetjük.

 

Ezen az estén azonban a világjáró utazás lesz a főszerepben. Afrika csodálatosan szép földrésze a világnak. Szerencsésnek mondhatja magát, aki eljut oda. Trabanttal bejárni még nagyobb különlegességet jelent, minta hagyományos, megszokott formában.

 

Részletes úti beszámolót hallhatnak azok, akik ezt az estét erre az érdekesnek ígérkező előadásra szánták, remélve, hogy sok felejthetetlen élményt oszt majd meg velük Vadász Zsolt.

 

Az elbeszélő előadásra belépőjegyeket 600 Ft-os egységáron lehet váltani.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.