Zöld Föveny Hotel***

Eger,Törökfürdő sétány 34.

---

Udvaros Dorottya előadása Egerben.

2023.05.24. 11:30:34

Június 7-én, szerdán tart koncertet Udvaros Dorottya színművésznő Egerben, a Bartakovics Béla közösségi Házban, este hét órától. Előadásnak címe: Majdnem valaki. Egy átutazó szemszögéből és története kapcsán alakul a cselekmény egy 30 éve indult eseményből.

tovább...

---

Városi Gyereknap Egerben.

2023.05.16. 16:16:34

Május 27-én, szombaton kerül megrendezésre Egerben a Városi Gyereknap délelőtt 10 órai kezdettel. A helyszínt az Érsekkert biztosítja. A színpadi előadásokon kívül lesz sok játéklehetőség, fotózás, valamint délután négy órától Tompeti és barátai zárják koncerttel ezt a szép napot.

tovább...

---

Egri Csillag Víkend Egerben.

2023.04.17. 09:58:02

Április 28-án, pénteken kezdődik Egerben az Egri Csillag Weekend a Dobó-téren. Három napon át tart a rendezvény. Több zenekar is fellép, és a jó borok kóstolása mellett, a finom ételek fogyasztására is lesz lehetőség.

tovább...

---

Hungarikum Piknik Egerben.

2023.04.05. 17:02:38

Április 15-én, pénteken 11 órakor kezdődik Egerben a Hungarikum Piknik a Szépasszony-völgyben és két napon át várja vendégeit. Lesz kézműves udvar és játszóház a gyerekek részére és Hungarikum kóstolóra is sor kerül. Több zenekar ad koncertet és fegyverbemutató is lesz.

tovább...

---

Húsvét az Egri várban.

2023.03.29. 16:55:17

Április 7-én, Nagypénteken kezdődik az Egri-várban a Húsvét ünneplése, négy napos programmal. A vár vitézei és asszonyai is tartanak bemutatókat, fegyverek, korabeli öltözékek és különleges mesterségek megismertetésével. Ezeken felül gasztronómiai előadások is szerepelnek a programok sorában.

tovább...

Vadász Zsolt világjáró előadása Egerben.

2019.12.29. 17:47:49

 

Egerben a borok népszerűsége mellett a kulturális élet formái is mutatkoznak, zenekari és egyéb előadások formájában.

 

Az Egri Kulturális és Művészeti Központ kiváló helyszín ezekre az eseményekre.

 

Jövő év január 8-án, szerdán este érkezik ide Vadász Zsolt, hogy megtartsa úti beszámolóját az Egri Világjáró Klub tagjaként.

 

Előadásának címe: Trabanttal Afrikában. Nem csak nagy utazóként ismerhetjük őt, hanem operett színészi pályafutása is említésre méltó. Szívesen hallgatjuk sokan Kálmán Imre, Lehár Ferenc és több más nagy zeneszerző műveit és ebben Vadász Zsolt nagy segítséget nyújtott az elmúlt évek folyamán.

 

Operaszerepei is önmagukért beszélnek. Több sikeres előadásból kivette a részét ebben a műfajban is és bizonyos értelemben akár közönség kedvencnek is tekinthetjük.

 

Ezen az estén azonban a világjáró utazás lesz a főszerepben. Afrika csodálatosan szép földrésze a világnak. Szerencsésnek mondhatja magát, aki eljut oda. Trabanttal bejárni még nagyobb különlegességet jelent, minta hagyományos, megszokott formában.

 

Részletes úti beszámolót hallhatnak azok, akik ezt az estét erre az érdekesnek ígérkező előadásra szánták, remélve, hogy sok felejthetetlen élményt oszt majd meg velük Vadász Zsolt.

 

Az elbeszélő előadásra belépőjegyeket 600 Ft-os egységáron lehet váltani.

Weblapkészítő: Avasweb Kft.